ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ !!! | ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ


Κόκκινος συναγερμός σε όλες τις χώρες 
 
της Ανατολικής Μεσογείου 

Εν αναμονή πλήρους κλιμάκωσης και ε


μπλοκής του ΝΑΤΟ, εάν επαληθευθεί η

τουρκική εισβολή στην Συρία

Τουρκικά στρατεύματα που υποστηρίζονται από πολλά ελικόπτερα εισήλθαν στην πόλη Ντζαράμπλους της Συρίας, μια περιοχή η οποία κατοικείται από Κούρδους. 

Το δημοσίευμα δεν εξηγεί για ποιον σκοπό ο τουρκικός στρατός μπήκε στο συριακό έδαφος. 

Την είδηση αυτή μετέδωσε το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Press TV και δεν επιβεβαιώνεται προς στιγμή από άλλες πηγές. 
Μέχρι τη στιγμή της επιβεβαίωσης ή της διάψευσής της, πάντως, η συγκεκριμένη πολεμική ενέργεια της Τουρκίας, χαρακτηρίζεται ως προβλέψιμη αλλά ταυτόχρονα και ως απολύτως επικίνδυνη, όχι μόνο για την ίδια την Τουρκία, αλλά κυρίως για την ευρύτερη περιοχή, η οποία αναμένεται "να πάρει φωτιά" στην περίπτωση που θα επαληθευτεί η συγκεκριμένη είδηση. 


Ο πόλεμος για την Τουρκία, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κρίνεται ως άστοχη ενέργεια, που θέτει σε μέγιστο κίνδυνο την ίδια την Τουρκία. Βέβαια, η κυβέρνηση στην Άγκυρα έχει δεχθεί μέγιστες πιέσεις από την Δύση για να προχωρήσει σε πόλεμο κατά του Άσαντ, όμως η λογική επιτάσσει την "αποχή" των Τούρκων από μία πολεμική σύρραξη αυτή την περίοδο, αφού είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθεί ως "δόλωμα" προκειμένου να "τσιμπήσει" το μεγάλο ψάρι, το ΝΑΤΟ και να υπάρξει κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της Συρίας. 

Επαναλαμβάνουμε, πως αναμένοντας την επαλήθευση ή την διάψευση της εισόδου στρατιωτικών τμημάτων της Τουρκίας σε Συριακό έδαφος, θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά και ταυτόχρονα πανέτοιμοι για πολύ σοβαρή κλιμάκωση ενός πολέμου με άγνωστα αλλά και φοβερά αποτελέσματα για την ευρύτερη περιοχή.
Και στην ευρύτερη περιοχή ανήκει -δυστυχώς- και η Ελλάδα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις