ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ Η ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΔΑ !!!

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 
HELLASFORCE ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ...ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ....ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ .

Είναι τόσο κοντά μας που νομίζουμε ότι είναι τόσο μακριά μας

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ο καιρός ακόμα καλός, οι καφετέριες γεμάτες και ο κοσμάκης έξω παρηγορείται με καφεδάκι. Το πρόβλημα μας είναι ¨ Οι Ευρωπαίοι τα γυρίζουν τώρα για την ρύθμιση του ελληνικού χρέους . Αποκλείουν το «κούρεμα» . Η λογιστική «ντρίπλα» των Ευρωπαίων. Επιδιώκουν ρύθμιση που δεν ωφελεί μεσοπρόθεσμα την Ελλάδα.¨iefimerida.gr 1Οκτωβρίου 2015
ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ
τα αποδημητικά πουλιά κατεβαίνουν μαζί με τα ρωσικά μεταγωγικά πλοία στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου.
¨ Τούρκοι παρατηρητές πλοίων συγκεντρώνονται καθημερινά στο Βόσπορο και φωτογραφίζουν μια παρέλαση ρωσικών πλοίων.
Κάνουν λόγο για στρατιωτικά αλλά και εμπορικά πλοία, που μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό προς την Μεσόγειο.
Εξηγεί στο euronews ο ερασιτέχνης παρατηρητής πλοίων Γιορούκ Ισίκ.
Ο Γιορούκ μας λέει πως η ασυνήθιστη ρωσική δραστηριότητα εντάθηκε στο τέλος του καλοκαιριού, όταν δηλαδή η Μόσχα ενίσχυσε τη συμμετοχή της στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.
«Η έντονη κινητικότητα έδωσε ένα τρελό ρυθμό στο χόμπι μας. Δυσκολευόμαστε να προλάβουμε τα πλοία. Την προηγούμενη εβδομάδα, κάθε μέρα υπήρχε ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο στο Βόσπορο. Κάποιες μέρες υπήρχαν και δύο ή τρία και μερικές φορές πέρναγαν την ίδια ώρα. Το περασμένο Σάββατο, δύο ρωσικά πλοία, ένα που επέστρεφε στη Σεβαστούπολη κι ένα που έπλεε προς τη Μεσόγειο, συνέπεσαν ακριβώς εδώ, κάτω από τη γέφυρα του Βοσπόρου», λέει ο Ισίκ.¨ efenpress.gr/e-nautilia.gr 30 Σεπτεμβρίου 2015
ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
¨Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει “ο τρόμος να ριζώσει” ή “τετελεσμένες καταστάσεις” δίπλα στα σύνορά της, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μία ημέρα μετά την έναρξη από τη Ρωσία αεροπορικών επιδρομών στη Συρία.
“Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στον τρόμο να ριζώσει ή μονόπλευρες ‘τετελεσμένες’ καταστάσεις ακριβώς δίπλα στα σύνορά της”, ανέφερε ο Ερντογάν σε ομιλία του στη Βουλή¨. eikonografies.com/ 1Οκτωβρίου 2015
ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ
¨Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει το αίτημα ¨ΠΕΡΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ στην Συρία¨ λίγο πριν την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου (η Άνω Βουλή) χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις. Το Σώμα, δηλαδή οι αντιπρόσωποι των ρωσικών ομόσπονδων κρατιδίων, ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα την Τετάρτη.
Τελευταία φορά που η Μόσχα είχε προχωρήσει σε τέτοια άδεια ήταν το 2014, κατά την προσάρτηση της Κριμαίας.
Ο επικεφαλής των υπηρεσιών του Κρεμλίνου Σεργκέι Ιβάνοφ ανέφερε, σύμφωνα με το ρωσικό RIA Novosti…
Ο Ιβάνοφ ανέφερε πως η απόφαση σχετίζεται μόνο με μέσα της ρωσικής αεροπορίας και «δεν θα πατήσουν ρωσικές μπότες σε συριακό έδαφος». Η απόφαση, ανέφερε, σχετίζεται με το ρωσικό εθνικό συμφέρον, καθώς στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Συρία δραστηριοποιούνται και μαχητές από τη Ρωσία (κυρίως τις περιοχές του Καυκάσου)¨. πηγή:in.gr geopolitics.com.gr/9/30/2015
ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ
¨Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ Αλ Αμπάντι ζήτησε πριν από λίγο από την Ρωσία να επεκτείνει τα αεροπορικά κτυπήματα κατά του ISIL και στο έδαφος του Ιράκ κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει ότι η Ρωσία πλέον θα αναλάβει την προστασία μερικών από των βασικότερων πετρελαϊκών κοιτασμάτων παγκοσμίως, που βρίσκονται στο έδαφος του Ιράκ.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι «Το Ιράκ θα καλωσόριζε ρωσικά αεροπορικά πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους στο ιρακινό έδαφος , ενώ πρόσθεσε ότι ¨»Ανταλλάσσει πληροφορίες με τη Συρία και τη Ρωσία σχετικά με τους τζιχαντιστές».pronews.g r01/10/2015
ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ
¨Ο Σύρος ηγέτης Μπασάρ αλ-Άσαντ πρέπει να φύγει από την θέση του ή θα τον διώξουμε από εκεί με στρατιωτική δύναμη, δήλωσε την τρίτη ο Σαουδάραβας υπουργός εξωτερικών, Αντέλ Αλ- Yubeir , προειδοποιώντας ότι θα ενισχύσει την υποστήριξη των ανταρτών των Συριακών ομάδες.
Ο Al-Jubeir απέρριψε την προσφυγή της Ρωσίας προς τον διεθνή συνασπισμό να βοηθήσουν τον Άσαντ στην καταπολέμηση των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους και είπε ότι η καλύτερη επιλογή για το Σύρο ηγέτη θα είναι να φύγει.¨ hellasforce.com 1-10-2015
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
¨Μία νέα κρίση παραμονεύει με επίκεντρο αυτή τη φορά τις αναδυόμενες οικονομίες, προειδοποιεί σε έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Το ΔΝΤ εστιάζει στο ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες – ιδίως της Federal Reserve- το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πιστωτικό ατύχημα, με παγκόσμιες προεκτάσεις..¨ iefimerida.gr 29 Σεπτεμβρίου 2015
Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε λίγες ώρες και τόσα άλλα παίζονται στο παρασκήνιο και ουσιαστικά τις ζωές μας κορώνα-γράμμα.
Το στρατηγείο των πραγματικών επιχειρήσεων έχει στηθεί ουσιαστικά μεταξύ Γης και Ουρανού με σημείο αναφοράς την Κωνσταντινούπολη και τα Στενά.
Κάποιοι σχεδίασαν την διάλυση της Τουρκίας και τον έλεγχο των Στενών του Βοσπόρου κάτω υπό νέο καθεστώς διέλευσης των πλοίων για να αποδυναμώσουν την Ναυτική δύναμη της Ρωσίας μακροπρόθεσμα στην Μαύρη Θάλασσα και την Μεσόγειο.
Παλαιότερα αρθρογραφήσαμε ότι ¨ τα προβλήματα της Ουκρανίας κατεβαίνουν με φόρα στα Στενά¨
Σήμερα απλώς δεν κατέβηκαν μόνο αλλά είναι έτοιμα να πυροδοτήσουν με αλυσιδωτές γεωπολιτικές εξελίξεις και εμπλοκές όλη την ευρύτερη περιοχή την στιγμή μάλιστα που κάποιοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλάδα γυμνή οικονομικά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.
Το πρόβλημα το ποιος θα ελέγξει τα ΣΤΕΝΑ θα αναδεύσει προς το χειρότερο την ανθρωπότητα και θα αποτρέψει την κυριαρχία του Αντίχριστου συστήματος που ταλαιπωρεί ειδικά πρώτα εμάς τους Ορθοδόξους.
Δεν γνωρίζουν οι υπόλοιπες πρωτεύουσες του κόσμου ότι …
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ έχει απλώσει ήδη πάλι το ΤΙΜΙΟΝ ΜΑΦΟΡΙΟΝ ΤΗΣ και την ΣΚΕΠΕΙ για να την αποδώσει στους φυσικούς κληρονόμους της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις