ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΟΘΟΥΜΕ ?

Κορυφώνεται η πίεση των ευρωσιωνιστών μέσω τουρκίας;

Γιώργος Θαλάσσης

Μετά την τουρκική οπισθοχώρηση λόγω του Ελληνικού casus belli, η συνήθης τουρκική συμπεριφορά κρίνοντας από το παρελθόν του ερντογάν προμηνύεται να είναι εκδικητική.

Ο απόλυτος κυρίαρχος της τουρκίας δεν έχει μάθει να χάνει. Δεν έχει την διάκριση να δει μακροπρόθεσμα. Ο φόβος του λάθους δεν τον πτοεί. Έχει μάθει να τα βάζει με όλους. Να υψώνει την φωνή του, όποιον και αν έχει απέναντί του.

Η επίθεση, που μας προκήρυξαν μέσω ΝΟΤΑΜ και που δέσμευε το μισό Αιγαίο, αποσύρθηκε μετά το casus belli Καμμένου-Τσίπρα (να τα λέμε και τα θετικά, όπως λέμε και τα αρνητικά, βλέπε έξυπνη κάρτα), όμως τώρα που οι αντίχριστοι ευρωπαίοι ψευτοσύμμαχοί μας μάς ετοιμάζουν την τελική τους επίθεση και η τελευταία πράξη του δράματος κορυφώνεται, ο μοχλός πίεσης, που λέγεται τουρκία και που στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε εις βάρος μας από τους ευρωσιωνιστές, λέτε να μην χρησιμοποιηθεί ξανά;

Τέλος να υπενθυμίσω την δήλωση Καμμένου απ' τα Κύθηρα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
"Εθνικό θέμα, όμως, είναι και τα νησιά μας και ιδίως τα μικρά νησιά. Όταν ένα νησί δεν κατοικείται, δεν έχει οικονομική ζωή, δεν έχει υφαλοκρηπίδα. Όταν εγκαταλείπεται ένα μικρό νησί, εγκαταλείπεται η Ελλάδα...".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις