ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: «Πάρτε επειγόντως… αλεύρι, κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά και γάλα σε σκόνη»!!!

monaxos
Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό (και… γνωρίζουν κι αυτοί ότι το γνωρίζουμε!) πως τα άρθρα μας, εδώ στην «Ε.Ω.», τα μελετούν εξονυχιστικά και λεπτομερώς στο Άγιον Όρος. Και ήδη εδώ και μερικά χρόνια Αγιορείτες καλόγεροι ήρθαν σε επαφή μαζί μας, μέσω τρίτων, στέλνοντάς μας «μηνύματα» τεράστιας σημασίας! Αυτά τα «μηνύματα» τα «αποκωδικοποιήσαμε» και μάλιστα σε ορισμένα αποκαλυπτικά κείμενά μας τα λάβαμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν…
Αυτή η εμπιστοσύνη που μας έχει επιδείξει το Ιερό Βουνό φάνηκε και πρόσφατα, όταν δεχτήκαμε επίσκεψη «ειδικού απεσταλμένου» του «συμβουλίου Γερόντων» του Όρους! Το πρόσωπο αυτό (για το οποίο δεν κάνουμε άλλη αναφορά, για λόγους υψίστης ασφαλείας) μας μετέφερε ένα ακόμη «μήνυμα»-δραματική προειδοποίηση προς τους Έλληνες, για να το δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα, ενημερώνοντας για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη για τα επερχόμενα δραματικά γεγονότα!... Βέβαια, αυτό ακριβώς και κάνουμε εδώ και μερικά χρόνια, γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε και αποσπάσαμε την προσοχή των Γερόντων του Όρους.
Πέραν αυτού, εμείς έχουμε δηλώσει εδώ και χρόνια ότι κάθε είδηση ή πληροφορία, από οποιαδήποτε «πηγή», είναι για εμάς και τους συνεργάτες μας ευπρόσδεκτη, την αξιολογούμε και την εκμεταλλευόμαστε, με μοναδικό μας γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το καλό της πίστης μας! Ουκ ολίγες φορές από την «Ε.Ω.» δημοσιοποιήσαμε τέτοιες σημαντικές πληροφορίες. Το πρόσωπο λοιπόν αυτό, που μας μετέφερε το σπουδαίο «μήνυμα» των Αγιορειτών μοναχών, τόνισε ότι ο γράφων έχει αποσπάσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη πολλών Μονών και κρίθηκε ο πλέον κατάλληλος (από όλο το φάσμα του ελληνικού Τύπου) για να διοχετευτούν όλα αυτά τα άκρως νευραλγικά στην ελληνική κοινή γνώμη…
Σημειώνουμε εδώ το «ειδικό» γενικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί σήμερα και με το οποίο έχει να κάνει και το νέο αυτό αγιορείτικο «μήνυμα».
Η νέα ελληνική κυβέρνηση (συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), υπό τον Αλέξη Τσίπρα, οδεύει σε πλήρη ρήξη με τους «εταίρους» της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Ήδη οι πρώτες ενέργειες της κυβέρνησης ήταν σ’ αυτή την κατεύθυνση: κατήργησε την Τρόικα και έβαλε «βέτο» στο ευρωπαϊκό εμπάργκο κατά της Ρωσίας… Οι αντιδράσεις των Ευρωπαίων ήταν, φυσικά, αναμενόμενες: εξοργίστηκαν τόσο πολύ με τον Τσίπρα, ώστε η Γερμανίδα καγκελάριος, η Άνγκελα Μέρκελ, τόνισε πως δεν θέλει να δει τον Έλληνα πρωθυπουργό όχι επίσημα και κατ’ ιδίαν, αλλά… ούτε καν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής!
Οδηγείται λοιπόν η Ελλάδα σε άτακτη χρεοκοπία και πτώχευση… Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του τρέχοντος Μνημονίου τελειώνει στις 28 Φεβρουαρίου του 2015 και μέχρι τότε είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί «κοινός τόπος» ανάμεσα σε ελληνική κυβέρνηση και ξένους δανειστές. Η Τρόικα φεύγει, αλλά η Ελλάδα μένει χωρίς χρηματοδότηση εξ Ευρώπης… Άρα… καταφεύγει στον δανεισμό της Ρωσίας, με όλες τις ανάλογες συνέπειες, και «ο νοών νοείτω»! Βεβαίως, όλα τα παραπάνω είναι προαποφασισμένα εδώ και καιρό και συνεπάγονται φοβερές και τρομερές καταστάσεις για τον λαό μας… Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά και με μαθηματική ακρίβεια εκτός ευρωζώνης.
Ακολουθεί το «μήνυμα» του Όρους, το οποίο παραθέτουμε εδώ όπως μας το μετέφερε το πρόσωπο-μεσολαβητής ανάμεσα στον υπογράφοντα αυτές τις γραμμές και τους Αγιορείτες Πατέρες. Παρακαλούμε μόνο τον κάθε φίλο αναγνώστη να το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του, όχι απλώς λόγω της σοβαρής «πηγής» προέλευσής του, αλλά και επειδή ο πιστός οφείλει ανά πάσα στιγμή να είναι προετοιμασμένος, θαρρείς και η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου είναι να συμβεί το… αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο! Ιδού τι αναφέρει το σύντομο (πλην όμως περιεκτικό) αυτό «μήνυμα»:

«Μαζέψτε επειγόντως είδη πρώτης ανάγκης! Πάρτε, χωρίς να χάνετε χρόνο, αλεύρι, κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά και γάλα σε σκόνη!!! Μάθετε να κάνετε μόνοι σας το ψωμί… Ειδικά να έχετε μαζί σας γάλα και τροφή για τα μικρά παιδιά! Θα έρθει μπόρα, δεν θα διαρκέσει καιρό, αλλά θα είναι οι δυσκολίες μεγάλες… Πάρτε και την Αγία Γραφή, θα σας χρειαστεί και τροφή πνευματική! Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Κοντά είναι!!! Ο Θεός μεθ’ υμών»!...
Αυτά λοιπόν αναφέρονται στο σύντομο, άμεσο, αλλά ιδιαίτερα δυνατό «μήνυμα» που μας ήρθε από το Όρος. Τι να σχολιάσουμε άραγε πάνω σε όλα αυτά; Είναι τόσο σαφή όλα όσα το «μήνυμα» αυτό εμπεριέχει, αλλά και έχουμε πολλές φορές από τις σελίδες αυτές (παλαιότερα, αλλά και πιο πρόσφατα) κάνει αναφορά στα δραματικά γεγονότα που είναι να συμβούν στην Ελλάδα και όχι μόνο το επόμενο χρονικό διάστημα… Αισθανόμαστε ότι μιλήσαμε για μια ακόμη φορά έγκαιρα. Συνεπώς… Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ!
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις