Google+ Followers

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΗΜΟΣΕΙΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΗΞΕΩΝ !!!!

                   Γράφει ο  Ιωάννης  Λαμπρόπουλους

          Ελληνίδες και Έλληνες  Χριστός Ανέστη.
          Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμαι για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
          Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.    Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.
Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή.  Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.
Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως,  που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα,  δείχνουν πως προσπαθούν,  ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.
Ελληνίδες και Έλληνες.
          Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε  η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.
          Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”,  διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος,  καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.
          Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ.
Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ.
Η απόξειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.   Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.
Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.
Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα.
Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.
          Ελληνίδες και Έλληνες.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ,  ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
          Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του  “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.
          Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται  σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο  και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι.  Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.
 Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε  περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα.  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;
ΣΤΗΝ  “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”

Στις  28. 03. 2012  σε συμπληρωματικό άρθρο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ψηφίστηκε από την Βουλή, αναφέρεται το εξής:  Θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από δω και πέρα ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  με τον τίτλο  "Ελληνικό Δημόσιο (ΕΔ)  Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους".  Αυτός ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού  και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους και δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό...... Από τον λογαριασμό αυτόν πληρώνονται οι δαπάνες  χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Τα Έσοδα του λογαριασμού αυτού θα αποτελούν οι εισροές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία,  καθώς και από τα Ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, ως συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους.

Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται.  Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα  τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
 Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ.  Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.
Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ)   ΧΑΝΕΤΑΙ.  Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.
Όσο όλα τα έσοδα του Δημοσίου, πηγαίνουν σε αυτή την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”  σωτηρία δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στην τωρινή Κυβέρνηση , αλλά όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και αυτοί κοροϊδεύουν αισχρά αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό.
Αυτά τα γνώριζαν πριν γίνουν Κυβέρνηση και ήταν τελείως ψεύτικες οι “μαγκιές” που έκαναν και αυτό το έλεγα από την αρχή. Αποδεικνύεται τώρα, πως με τις ενέργειες τους δεν υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αλλά συνειδητά ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή  ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας.
Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν “εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.
Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”,  επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ”  όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα  μεταφέρουν  στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ,  που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”.
Δεν θα σταθώ στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο το επιχειρούν – αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της ανύπαρκτης Βουλής – αλλά θα σταθώ, στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα, αυτή η αρπαγή όλων των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ , που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του υπουργού Οικονομικών, αλλά σε αυτοδιοίκητους θεσμούς, οργανισμούς, και ασφαλιστικά ταμεία.
Ελληνίδες και Έλληνες
Το πρόγραμμα των μνημονίων που επέβαλαν στην Ελλάδα μετά την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, δεν στόχευε στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά στην χρεοκοπία της,  ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Οι όροι αυτοί, που μέχρι στιγμής έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και μέχρι σήμερα έχουν πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο,  προχωρούν ένα σχέδιο, με το οποίο θα χρεοκοπήσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλο λαό ή κράτος.
Νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε, πως αυτό μέχρι στιγμής το έχουν πετύχει. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας.  Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα.
Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.
Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ  1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε.
Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος,  αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.
Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο  “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. H Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που  σημειωτέον  ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”.
Ελληνίδες και  Έλληνες.
          Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους  οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους.
  Αυτόν τον μήνα θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές του Δημοσίου σε ευρώ, αλλά από τον επόμενο τα πράγματα θα “σφίξουν” επικίνδυνα.
Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ,  ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
          Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον.
          Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ.
          Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.
         
          Ελληνίδες και Έλληνες.
          Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και σε άρθρο του στους "New York Times" ο νομπελίστας Πωλ Κρούγκμαν, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.Μετά και την πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων αυτοδιοίκητων οργανισμών, στην “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα εισέρχεται επίσημα και φανερά, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας  και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.
Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.
Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ  και  τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα.   Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.
O ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως  θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”,  ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν  ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.
Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ  χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ελληνίδες και Έλληνες.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
                   συγγραφέας-ερευνητής
          giannis_lampropoulos@yahoo.com

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ"(16) ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ !!!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!!!ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΩΔΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ...
ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΖΙ, ΦΥΣΙΚΕΣ Η ΤΕΧΝΙΤΕΣ ...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ;
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ Η ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ;
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΣΗΜΕΡΑ, 26/4/2015ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ 

<<ΛΕΓΟΜΑΙ Α.Ν ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...
ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΩΠΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ...
ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ...
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ  ...
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΝΩΧΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ...
ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΑ: ¨ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ" ...
ΔΙΑΝΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ...
Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΝΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΗΤΗΡΙΟ Η ΤΗ ΜΟΝΗ ...
Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ:
"ΕΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ..." 
ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ...
"ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΧΩΝΕΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΤΟΣΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ...
ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ...
Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ...
ΖΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΟΥΣΕ Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΔΩ ...
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ..."
ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ...
"ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ...
ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ...
ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ..."
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΤΕΡ;
"ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΡΚΟΥΔΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΣΙΕΣ ...
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ...
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ..."
  ΑΠΟΡΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ...
"Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ..."
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ...
"ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ...
ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ...
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ...
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ...
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ..."

ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ...

"ΘΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...
Η ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ..."

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ..."
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑ;
"ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ...
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ..." 

 Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ...
Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ !!!

  
+++

      

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.-Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,Ο ΑΝΤΙΧΡΙ...

Λόγω του σοβαρού θέματος της Κάρτας του Πολίτη και λόγω της σιγής των Αρχιερέων(Ιερά Σύνοδος)είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε ορισμένα ερωτήματα πολιτών που ανησυχούν κι επειδή οι ιστοσελίδες στο ίντερνετ έχουν διφορούμενη θέση,κάποιες λένε τώρα δεν προλαβαίνουν και κάποιες ότι θα την πατήσουμε και θα την πάρουμε,βάζουμε αυτά που είναι γραμμένα σε  βιβλίαΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ/ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ.             -Γέροντα ,πέστε μας κάτι για τον αντίχριστο.     -Ας πούμε μια φορά για τον Χριστό.Οσο μπορούμε να είμαστε με τον Χριστό.Αν είμαστε με τον Χριστό τον αντίχριστο θα φοβηθούμε;Μήπως το αντίχριστο πνεύμα δεν υπάρχει τώρα;Το κακό ούτως ή άλλως το κάνει το αντίχριστο πνεύμα.Και αν γεννηθεί και ένα αντίχριστο τέρας θα κάνει μερικά μπανταλά και θα γελοιποιηθεί στο τέλος.Θα γίνουν όμως γεγγονότα πολλά.Θα γίνει τρελλοκομείο.Μέσα στην αναμπουμπούλα που θα επικρατεί θα ξεσηκωθεί κάθε κράτος να κάνει ότι του λέει ο λογισμός.Ο Θεός να βάλει το χέρι Του,τα συμφέροντα των μεγάλων να είναι τέτοια που να μας βοηθήσουν.Κάθε λίγο θα ακούμε κάτι

 καινούριο.Οικουμενισμός,κοινή αγορά,ένα κράτος μεγάλο,μια θρησκεία στα μέτρα τους.Αυτά είναι σχέδια του διαβόλου..Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία.Γι αυτούς ο Μεσσίας είναι Βασιλιάς ,δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στη γη.Και οι Ιεχωβάδες αποβλέπουν σε ένα βασιλέα επίγειο.Θα παρουσιάσουν οι Σιωνιστές έναν,και οι Ιεχωβάδες θα τον δεχτούν.Θα γίνει μεγάλη σύγχυση.Μέσα στην σύσχυση θα ζητούν ένα Μεσσία για να τους σώσει.Τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει <<Εγώ είμαι ο Ιμάμης ,εγώ είμαι ο 5ος Βούδας,εγώ είμαι ο Χριστός που περιμένουν οι Χριστιανοί,εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες.Εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων.>> 5 εγώ θα έχει.   Ο Αγαθάγγελος αναφέρει τον συγκεκριμένο αντίχριστο στο 2ο   Κεφάλαιο.<<Γερμανία,γερμανία,φεύ Γερμανία!Διότι σε βλέπω διαφωνούσα και πολλά διηρεμένη και πλήρη έχθρας¨επί σοί ψηφίον  S (άλλα γραφή Ν) καταστρέψει την Ρωμα'ι'κήν μεγαλοφροσύνη,και εγκολπώσει σε ο αντίχριστος¨αυτός δώσει σοι δύναμιν,και ικανοποιήσει σε και νομίσεις σε αυτήν ζηλήμονα είναι και ορθόδοξον,αλλά εγώ βλέπω  σε εξαπατημένη,και μηνύω σοι τούτο άνευ υπερβολής ,ότι μένεις άνευ ιερωσύνης>>. Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός προσδιορίζει πότε θα εμφανιστεί.-Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλει στη Τουρκία και ως χείμαρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.Και προχωρεί ακάθεκτη φτάνει στην Παλαιστίνη(Ισραήλ)Θεός θέλει ο αντίχριστος του κόσμου για να γίνει. Ο Αγιος Πα'ί'σιος αναφέρει <<Ο ευαγγελιστής Ιωάννης όταν λέει στην πρώτη επιστολή ότι "ο αντίχριστος έρχεται,και νυν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν"δεν εννοεί ότι και ο αναμενόμενος αντίχριστος θα είναι σαν τους διώκτες Μαξιμιανό και Διοκλητιανό ,αλλά ότι ο αντίχριστος θα είναι ο αναμενόμενος ,κατά κάποιον τρόπο ενσαρκωμένος διάβολος,που θα παρουσιασθεί στον Ισραηλιτικό λαό σαν Μεσσίας και θα πλανήσει τον κόσμο.Ερχονται δύσκολα χρόνια,θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες.Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι Χριστιανοί.Και βλέπεις ότι οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών,ότι προχωρά το σφράγισμα.Είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Γι αυτό λέει η Γραφή ότι θα πλανηθούν και οι εκλεκτοί.Σημείο ότι πλησιάζει η εκπλήρωση των προφητειών θα είναι το γκρέμισμα του Τεμένους του Ομάρ(Τζαμί Αλ-Ακσά)στα Ιερόλυμα.Θα τον γκρεμίσουν για να ανοικοδομήσουν το Ναό του Σολομώντος.Τελικά οι Σιωνιστές θα εγκαταστήσουν τον Αντίχριστο εκεί ως Μεσσία. >>    - Γέροντα σε πόσο καιρό θα συμβούν αυτά τα γεγγονότα;   -.Εξ αιτίας σου και εξ αιτίας μου καθυστερούν,για να αποκτήσουμε καλή μπνευματική κατάσταση.Μας κάνει υπομονή ο Θεός,γιατί αν συμβούν τώρα,εγώ κι εσύ θα πάμε χαμένοι.Δεν αναφέρεται πουθενά στην διδασκαλία του Χριστού συγκεκριμένος χρόνος.Να είμαστε πάντοτε έτοιμοι και θα τα δούμε όταν θα πλησιάσει ο καιρός.Τότε θα είμαστε πιο σίγουροι.  -Η ταυτότητα τι είναι;   - Η ταυτότητα δεν είναι το σφράγισμα, είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος.    - Γέροντα,ο κόσμος ρωτάει τι να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες.   - Εσείς καλύτερα,όταν σας ρωτούν,να τους λέτε να συμβουλεύονται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πως θα ενεργήσει η Εκκλησία,γιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις αλλά λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις.Τα γράφω ξεκάθαρα στο φυλλάδιο ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ(το έχουμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες).Σιγά-σιγά,μετά τη κάρτα και την ταυτότητα,δηλαδή το φακέλωμα,θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα.Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς,για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή το χέρι..Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν <<Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε,τα χρήματα θα καταργηθούν(ήδη ακούμε για στάση πληρωμών ή χρεοκοπία από τους δανειστές σε Βρυξέλλες και Βερολίνο)..Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει. και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα.Όποιος δεν θα έχει κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλήσει,ούτε να αγοράζει.Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν'το τέλειο σύστημα",το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ,με το 666 στο χέρι ή το μέτωπο.,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά..Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε στη συνέχεια<<Πιό σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή το μέτωπο,γιατί μόνο ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα.Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι.Γι αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές,τους κακοποιούς να οργώνουν.Τα τριάμιση χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα.Γι αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή.Μετά από ένα χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις,για να περάσουν από άλλο δικαστήριο,από την μία πόλη στην άλλη.Υστερα θα πουν <<Μας συγχωρείς,είσαι αθώος.Αν ήσουν σφραγισμένος,θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό.Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο.>>    -Γέροντα,θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα; - Μέχρι εκεί η...ευγένειά τους δεν θα φθάσει,γιατί θα είναι ...Ευρωπαίοι!Θα δείξουν ανωτερότητα.Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους,αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος ,αν δεν έχει το σφράγισμα..Ολα αυτά αναφέρονται και από τον Χριστό στο κατά Μάρκον Ευαγγέλιο στο 13 ο κεφάλαιο και εδώ θα γράψουμε στη δημοτική ένα απόσπασμα.<<Προσέχετα μην σας πλανήσουν.Πολλοί θα έλθουν στο όνομά μου και θα λένε ότι ¨Εγώ είμαι!"και θα πλανήσουν πολλούς..Και όταν θα ακούσετε πολέμους και φήμες για πολέμους μη φοβηθείται γιατί πρέπει να γίνουν(1ος και 2ος Παγκόσμιος πόλεμος)αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος.Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασίλειον εναντίον βασιλείου(3ος Παγκόσμιος πόλεμος)και θα γίνουν σεισμοί κατά τόπους θα γίνει πείνα και ταραχές.Αυτά θα είναι οι αρχές των δεινών.Προσέχετε δε τους εαυτούς σας .Θα σας παραδώσουν σε συνέδρεια και θα σας δείρουν σε συναγωγές και θα σταθείτε εξ αιτίας μου ενώπιων ηγεμόνων και βασιλέων για να δώσετε μαρτυρία σε αυτούς.Αλλά πρέπει πρώτα να κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλα τα έθνη..Και όταν σας οδηγούν για να σας παραδώσουν ,μην φροντίζετε εκ των προτέρων τι θα πείτε ,γιατί για σας θα μιλά το Αγιο Πνεύμα.Θα παραδώσει αδελφός τον αδελφό σε θάνατο,και ο πατέρας το παιδί και θα επαναστατήσουν παιδιά εναντίον γονέων και θα τους θανατώσουν.>>Τα ίδια ακριβώς αναφέρονται και στο 24ο κεφάλαιο στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο.Και προσθέτει<<Οταν δείτε το Βδέλυγμα της ερημώσεως για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ να στέκεται στον Αγιο Τόπο τότε αυτοί που ζουν στην Ιουδαία ας φύγουν στα βουνά>>Και επειδή ο ίδιος ο Χριστός μίλησε για "ταραχές" ας δούμε τι αναφέρει το 3ο Κεφάλαιο απο τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ <<Οταν θα έχουμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση ,θα εξαπολύσουμε ανα τις οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών σε όλες ταυτόχρονα τις χώρες της Ευρώπης>>(Να συμπεράνουμε ότι μετά την ελληνική χρεοκοπία θα έχουμε εξεγέρσεις όχι μόνο στην Αθήνα και τις ελληνικές πόλεις  αλλά ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης λόγω διάλυσης του Ευρώ;)¨Και συνεχίζω με μία ερώτηση που έγινε στον Αγιο Πα'ί'σιο  - Γέροντα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια θα επέμβει ο Θεός;    Ναι Τώρα μια μπόρα θα είναι,μια μικρή κατοχή του  αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό ,θα συγκλονιστούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια.Θα αφήσει αβοήθητο το πλάσμα Του ο Χριστός;Θα παρουσιαστεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων ,για να τους σώσει από τα χέρια του αντίχριστου.Μερικοί συνδιάζουν με αυτήν την επέμβαση του Χριστού την Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω.Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού,όταν έρθει ως κριτής αλλά μια επέμβαση του Χριστού,γιατί είναι τόσα γεγγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμα.Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια.Εξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες.Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι .Θα σε τραβάν για να τους πεις για τον Χριστό.Ετσι θα κηρυχτεί το Ευαγγέλιο σε όλη την Οικουμένη και τότε θα έρθει ως κριτής να κρίνει τον κόσμο.Αλλο Κρίση,άλλο μία επέμβαση του Χριστού για να βοηθήσει το πλάσμα Του>>.Ποιά θα είναι αυτή η επέμβαση;Την αναφέρει ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: <<Η Πόλις θα κατακαυθεί και ίχνος δεν θα υπάρξει,μόνος θα μείνει ό Ναός της του Θεού ΣοφίαςΤρία ημερόνυχτα θα διαρκέσει η μάχη,όποιος εξέλθει ζωντανός μεγάλη τύχη θα έχει,θα δούνε ξαφνιασμένοι εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη να λάμπει υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.Και από το αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός να αστράπτει ,πύρινος κατακκόκινος κι έκλπηκτα τα κράτη θ'ακούσουν εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη αγγέλου απροσδόκητον και θα σταθούν στο πόδι.τα όπλα θα πετάξουνε στη γη και τρομαγμένοι το αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι.Σταθείτε θ'ακουστεί φωνή.Σταθείτε επί τόπου ,γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου .Σπεύσατε πάραυτα εκεί στα δεξιά τα μέρη το τόξο ακολουθήσατε που βγαίνει από τ'αστέρι .Κι εκεί θα βρείτε άνθρωπον Αγιον Δικό μου,ποιμένα αυτόν εξέλεξα για το ποίμνιό μου.Τούτον κι εσείς εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνει τα πρόβατά μου που γυρνούν έρημα δίχως στάνη.Νύχτα θ'ακουστεί η φωνή κι ο κόσμος τρομαγμένος εκ της φωνής της σάλπιγγος θα μείνει σαστισμένος.Κι ευθύς το τόξο θα στραφεί προς νότο στην ελλάδα που από το φως το ουράνιο θα φέγγει σαν λαμπάδα..Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα ,ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα ,πρώτη αυτή θα σηκωθεί με το στρατό της να εκπληρώσει τον ιερό σκοπό της.Να καταλάβει αμαχητί,τα ιερά της μέρη που της τα πήραν οι εχθροί,που όλος ο κόσμος ξέρει.Τότε ο Ελλην Βασιλεύς,ο εκλεκτός Κυρίου στα πάντα θα είναι άριστος και επί της υφηλίου  θα άρχει και θα διοικεί μετά δικαιοσύνης και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία και άροτρα γεωργικά.Και η ειρήνη και η ευτυχία θα βασιλεύσει απανταχού.>>ΠΗΓΕΣ :AΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΣΟΥΡΩΤΗ-ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ-ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ-ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ 

Δευτέρα, Απριλίου 20, 2015

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ--ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟ...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ.

Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ.


ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..........
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ!!!

Σάββατο, Απριλίου 18, 2015

Τά αποτελέσματα ενός Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου πού θά είναι πυρηνικός...

PYRHNIKA RUSS


Εδώ, κομβόϊ μέ  Ρωσικές πυρηνικές κεφαλέ
ς έτοιμες γιά "πτήση...".

Ο αναμενόμενος  πόλεμος στόν Βόσπορο γιά την "κατάκτηση τής 
Πόλης καί τών Στενών", μόνο άν εξελιχθεί σε πυρηνικό μπορεί νά επιφέρει εκείνα  τα εκατομμύρια νεκρών πού μιλάνε οί αρχαίες προφητείες...
Τό κέρδος θα είναι δηλητήριο καί θάνατος πού θα πλανιώνται γιά χρόνια πάνω σε ρημαγμένες καί ακατοίκητες πολιτείες...Παγκόσμιος λιμός, θανατηφόροι παγετοί, παγκόσμιες απώλειες όζοντος μέχρι και 50%. Αυτά θα ζήσουν οι «τυχεροί», εκείνοι που θα επιζήσουν μετά από τον όλεθρο.
Ο πυρηνικός πόλεμος είναι ίσως ο μεγαλύτερος εφιάλτης της σύγχρονης ανθρωπότητας. Τι θα συνέβαινε όμως, άν αυτός ο φόβος γινόταν πραγματικότητα;
Ερευνητές αποφάσισαν να μελετήσουν ποιες θα ήταν οι συνέπειες ενός σχετικά μικρής έκτασης πυρηνικού πολέμου.
Αυτό που ελπίζουν είναι ότι τα συμπεράσματά τους θα αποτρέψουν τη χρήση αυτού του τύπου των όπλων σε περίπτωση εχθροπραξιών μεταξύ κρατών.
Οι ερευνητές που έχουν βάση στο Κολοράντο χρησιμοποίησαν κλιματικά μοντέλα για να προβλέψουν τι θα συνέβαινε στον πλανήτη μετά από την έκρηξη 100 «μικρών» πυρηνικών κεφαλών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα υπήρχε παγκόσμια καταστροφή...


Συγκεκριμένα, στη μελέτη τους χρησιμοποίησαν ένα σενάριο περιορισμένης έκτασης πυρηνικού πολέμου ανάμεσα στην Ινδία και το Πακιστάν.

Τα συμπεράσματα όμως ήταν τραγικά για ολόκληρο τον πλανήτη, όπως γράφει η Daily Mail.
Η χρήση 100 πυρηνικών κεφαλών θα σήμαινε την απελευθέρωση 5 μεγατόνων μαύρου άνθρακα στην ατμόσφαιρα, με άμεσες θανατηφόρες συνέπειες γα τους ανθρώπους. Οσοι επιζούσαν, θα κινδύνευαν από τη βροχή του μαύρου άνθρακα, ενώ η θερμοκρασία της Γης θα άρχιζε να πέφτει.
Πέρα από τον συνεχιζόμενο χειμώνα, η καταστροφή του όζοντος, σε ποσοστό 20-50% θα έπληττε κυρίως τις πυκνοκατοικημένες περιοχές, φτάνοντας σε επίπεδα που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα.
Η πτώση της θερμοκρασίας και οι θανατηφόροι παγετοί που αυτό θα προκαλούσε θα είχε άμεση συνέπεια και στις καλλιέργειες, δημιουργώντας τεράστιες ελλείψεις σε τρόφιμα, προκαλώντας πιθανότατα παγκόσμιο λιμό.
Αυτό που ελπίζουν οι ερευνητές, όπως δήλωσαν, είναι ότι αυτό το μοντέλο για τις συνέπειες από πυρηνικό πόλεμο θα ενθαρρύνει τις υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία να συζητήσουν για τον αφοπλισμό.
«Η γνώση των συνεπειών που θα έχουν 100 μικρά πυρηνικά όπλα μπορεί να δώσει κίνητρο για την εξάλειψη των 17.000 και πλέον πυρηνικών που υπάρχουν σήμερα», γράφουν στη μελέτη τους οι επιστήμονες.
Τα επακόλουθα ενός πυρηνικού πολέμου, σύμφωνα με την μελέτη
Ετος 0
Πέντε μεγατόνοι μαύρου άνθρακα απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, που απορροφούν το φως του ήλιου και αρχίζουν να παγώνουν τον πλανήτη. Η βροχή μαύρου άνθρακα σκοτώνει εκατομμύρια.
Ετος 1 
Η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια της Γης πέφτει κατά 1 βαθμό Κελσίου.
Ετος 2 ( δεύτερο έτος)
Η περίοδος καλλιέργειας μειώνεται κατά 10-40 ημέρες.
Ετος 5
Η Γη είναι κατά μέσο όρο 1,5 βαθμοί Κελσίου πιο κρύα από ότι σήμερα, πιο κρύα από ότι υπήρξε τα τελευταία 1.000 χρόνια. Η βροχόπτωση μειώνεται κατά 9%, το όζον είναι κατά 25% πιο λεπτό, αυξάνοντας τις ακτίνες UV που φτάνουν στη Γη.
Ετος 10
Το όζον επανέρχεται οριακά, σε επίπεδα 8% κάτω από τα σημερινά.
Ετος 20
Ο πλανήτης γίνεται ελαφρά πιο θερμός, κατά 0.5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τη σημερινή θερμοκρασία.
Ετος 26
Η βροχή αυξάνεται, φτάνει στο 4,5% κάτω από τα σημερινά επίπεδα.
iefimerida.gr


ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΟΜΩΣ  ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ;
================================


Όλοι θυμόμαστε την προφητεία  που είπε προ μερικών ετών ο τότε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος (1920-2005):

«Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου! Μεγάλη πείνα! Θα ακολουθήσει φοβερός λιμός, που θα γυρίσει δυστυχώς τη χώρα πίσω στα χρόνια της Κατοχής…»

Τότε μας φαινόταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Και όμως, μια νέα μελέτη, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σκιαγραφεί μια ζοφερή πραγματικότητα, την οποία ενδεχομένως να ζήσει η ανθρωπότητα στο κοντινό μέλλον.

Ερευνητής του βρετανικού Πανεπιστημίου του Έξετερ ανακάλυψε ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έναν λιμό βιβλικών διαστάσεων ως το 2050, εξαιτίας μιας επιδρομής παρασίτων που ευνοούνται από την κλιματική αλλαγή.

Πως αιτιολογείται κάτι τέτοιο; Σύμφωνα με τις μετρήσεις των ερευνητών, όλοι οι μεγάλοι καλλιεργητές του κόσμου θα έχουν κατακλυστεί από παράσιτα ως τα μέσα του αιώνα που διανύουμε.
Η μελέτη,  που σας μεταφέρει το pentapostagma.gr, βασίστηκε σε στοιχεία από παγκόσμιες βάσεις δεδομένων για να αποτυπώσει τάσεις και υποδείγματα στην εξάπλωση παρασίτων καρπών, όπως μύκητες, βακτήρια, ιοί, έντομα, καθώς και παράσιτα νηματώδη, ιοειδή και ασκομήκυτες. «Η μάστιγα των παρασίτων αποτελεί πολύ σοβαρό κίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια τροφίμων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δρ. Νταν Μπέμπερ από το Τμήμα Βιοεπιστημών του Πανεπιστημίου του Έξετερ.

Μια ακόμα μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Geophysi, έρχεται, όχι μόνο να επιβεβαιώσει τα παραπάνω περί ενδεχομένου λιμού στον κόσμο, αλλά να προσθέσει και έναν ακόμα παράγοντα, πέρα από τα παράσιτα, που θα συντελέσει στην άμεση εξάπλωση του, την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Μάλιστα, ως παράδειγμα τίθεται η Ινδία, καθώς η χώρα που φιλοξενεί τις περισσότερες πόλεις στη δεκάδα των πλέον μολυσμένων πόλεων του πλανήτη, αντιμετωπίζει τόσο οξύ πρόβλημα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που τεράστιες εκτάσεις καρπών, ικανές να θρέψουν εκατομμύρια ευάλωτων κατοίκων της χώρας, καταστρέφονται...

ALERT: Russia Has Shot Down 4 US Military Aircrafts!? As Moscow Heads to...

This information IS NOT CONFIRMED! Any Help in Confirming this would be greatly appreciated!! tacticalchristian2127@yahoo.com

Ladies and Gentlemen,

The following is a private message from an active-duty U.S. Army Special 
Forces trooper. As of 17:00 hours (/Central Daylight Time - Ed/.) 3/20 
there is no independent confirmation:

In the last day, or two, four U.S. Military aircraft have been shot down 
by Russia. There are American K.I.A.'s (unknown number) , W.I.A. , and 
P.O.W. numbers (if any) are unknown, as well.

He ends his rather cryptic report by saying the war has started.

Hopefully, on one hand, I hope this report will prove to be a matter of 
fiction. On the other, I trust my private source enough to want to get 
this raw, unverified, intelligence out.

May God save us.

Regards,

John Moore
www.thelibertyman.com

Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015

Μπαίνουμε στη δίνη του τυφώνα Πηγή:www.capital.gr

Αργά χθες το απόγευμα η S&P υποβάθμισε τα ελληνικά χρεόγραφα σε CCC+, με αρνητική προοπτική. Έτσι, μαζί με την Fitch, γίνονται δυο οι οίκοι αξιολόγησης που τοποθετούν την Ελλάδα σε C grade. Η υποβάθμιση έχει σημαντικότατες επιπτώσεις. Η Ε.Κ.Τ. είναι πλέον υποχρεωμένη να κατατάσσει τα ελληνικά ομόλογα και τις εγγυήσεις Δημοσίου, δύο πιστοληπτικές βαθμίδες χαμηλότερα. Δηλαδή να ζητά μεγαλύτερο περιθώριο εξασφάλισης («κούρεμα») στα ενέχυρα που δέχεται για να παρέχει ρευστότητα. Μιας και το τραπεζικό σύστημα αντλεί ρευστότητα μόνο μέσω E.L.A. από την Τράπεζα της Ελλάδος, αυτό δεν έχει επίπτωση στο άμεσο κόστος χρήματος. 

Επηρεάζει όμως αρνητικά το ποσό που μπορούν να λάβουν οι τράπεζες έναντι των ενέχυρων που διαθέτουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με ακρίβεια πόσο αρνητικά. Οι κανόνες ενεχυρίασης για τον E.L.A. δεν δημοσιοποιούνται. Αν όμως λάβουμε υπόψη ότι το ποσό που έχει ήδη χορηγηθεί είναι γύρω στα €70-71 δισ., με ανώτατο όριο τα €74 δισ., το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα. Ακόμη και με μίαελάχιστη αύξηση του «κουρέματος» κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες επιπλέον, πλησιάζεται εξαιρετικά ή και εξαντλείται το όριο. Αν δεν αυξηθεί άμεσα και ικανοποιητικά, η ρευστότητα των τραπεζών είναι κάτι περισσότερο από οριακή. Και τράπεζες χωρίς ρευστότητα, αντίθετα από ό,τι πολλοί πιστεύουν, σημαίνουν οικονομία χωρίς «καρδιά» και χωρίς «αίμα». Δηλαδή νεκρή.

Βέβαια, ο πρόεδρος Draghi λίγες ώρες νωρίτερα, είχε διατρανώσει την θέληση της Κεντρικής Τράπεζας να διατηρήσει την ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών «για όσο είναι φερέγγυες και διαθέτουν επιλέξιμα ενέχυρα». Πρόσθεσε μάλιστα πως δεν σκέπτεται ελληνική χρεοκοπία. Μπορούμε λοιπόν να θεωρούμε σίγουρο ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα που έχει το Governing Council. Με την υπάρχουσα κατάσταση όμως, είναι αδύνατον να μην αναρωτηθεί κανείς για πόσο διάστημα θα είναι σε θέση να πληρούν τις προϋποθέσεις οι τράπεζες. Αυτός ο προβληματισμός πρέπει να απασχολεί κάθε λογικό άνθρωπο, που έχει ρεαλιστική αντίληψη του τι συμβαίνει στην χώρα, τους τελευταίους τέσσερεις μήνες.

Τα παραπάνω συνέβησαν το απόγευμα μιας ταραγμένης μέρας. Μιας μέρας γεμάτης από δηλώσεις από το εξωτερικό, όπου ξεκαθαριζόταν πως δεν υπάρχει περίπτωση εκταμίευσης χρημάτων στις 24 Απριλίου. Δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε τίποτε περισσότερο από τις δηλώσεις Δ.Ν.Τ.W. Schauble και V. Dombrovksis, για να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα δοθούν χρήματα στο επόμενο Eurogroup. 

Η ελληνική απάντηση; Το καθιερωμένο non-paper με το οποίο το Μαξίμου μας διαβεβαίωνε, για πολλοστή φορά, ότι «το Μνημόνιο πέθανε» μπλα μπλα μπλα, «οι κόκκινες γραμμές» μπλα μπλα μπλα, τα γνωστά. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σαν τα πάντα να είναι στον φυσιολογικό τους ρυθμό.

Επίσης ο υπουργός Επικρατείας κύριος Α. Φλαμπουράρης δήλωσε πως «δεν είναι θέμα αν η διαπραγμάτευση καθυστερήσει μια βδομάδα ή δέκα μέρες». Φαντάζομαι ότι παρομοίως δεν είναι θέμα ούτε το ότι καθημερινά κλείνουν πλέον καμιά δεκαριά επιχειρήσεις, ούτε το ότι μένουν άνεργοι μερικές δεκάδες άνθρωποι. Γιατί να είναι θέμα ότι θα κλείσουν καμιά εκατοστή επιχειρήσεις ακόμη; Γιατί να έχει σημασία αν αυξηθούν οι άνεργοι κατά χίλιους-χίλιους πεντακόσιους παραπάνω; Μήπως έχουμε σπαταλήσει πολλές βδομάδες από τον Δεκέμβριο; Δεν νομίζω, ε;

Ειλικρινά, καταβάλω προσπάθεια να μην σχολιάσω περισσότερο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως η κυβέρνηση δεν έχει επίγνωση του σημείου που έχει  φτάσει η οικονομία. Ούτε όμως ότι θέλει να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που μοιάζεινα θέλει να τα οδηγήσει. Αυτό που ξέρω σίγουρα πάντως, είναι πως ο τυφώνας τελικά ήρθε και μπήκαμε ήδη στις πρώτες δίνες. Και από εδώ και πέρα τα στροβιλίσματα, τα ταρακουνήματα και οι ζημιές θα είναι πολλά και μεγάλα. Καλό κουράγιο και γερό στομάχι να έχουμεόλοι.


Πέτρος Λάζος petros.lazos@capital.gr   


Πηγή:www.capital.gr