Google+ Followers

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ καφενείου στην ...

Έκτακτο Παράρτημα: ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ καφενείου στην ...ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ καφενείου στην Πτολεμαίδα που…ΣΑΡΩΝΕΙ στο διαδίκτυο!


Αν δεν έχετε χρήματα και θέλετε να πιείτε ένα καφέ ή…
ένα ποτό τότε μπορείτε να τα πάτε στο παρακάτω καφενείο που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Στο εν λόγω καφενείο μπορείτε να πάρετε έναν καφέ ή ένα ποτό και αντί για χρήματα να δώσετε τρόφιμα.
Αν θέλετε να πείτε καφέ θα το ανταλλάξετε με ένα αυγό.
Αν θέλετε ένα τσίπουρο θα το ανταλλάξετε με ραδίκια.
Αν θέλετε κάποιο ποτό που είναι πιο ακριβό θα το ανταλλάξετε με μία κότα!

http://www.makeleio.gr/?p=244160

diaforetiko.gr : timokata Απίθανος τιμοκατάλογος σε καφενείο της Πτολεμαΐδας!

http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2014/12/blog-post_322.html

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Εικόνα Σύνελθε ρε φίλε, σε λίγο θα έχουμε πόλεμο!!
-Άντε ρε μας έπρηξες εδώ και χρόνια με την καταστροφολογία σου...
Ο νεαρός με το frento-espesso τα έβαζε με τον δικτυωμένο του χωριού «ήταν το παρατσούκλι του δεύτερου που βρισκόταν μόνιμα κολλημένος στο διαδίκτυο». Έτσι τα λόγια πηγαινοερχόταν μεταξύ τους δίχως νόημα μέχρι που παρενέβη ένας τρίτος αρκετά ηλικιωμένος στους χρόνους και σεβάσμιος στους λόγους ο μπάρμπα- Ποθητός.

Εδώ που κάθεστε και οι δύο και απολαμβάνετε τον καφέ σας αμέριμνα κάτω από τον κεντρικό πλατάνι που σκεπάζει τον καφενέ, εδώ σε τούτο το δένδρο, οι κομιταντζήδες κρέμασαν τον δάσκαλο και τον παπά του χωριού μας.
Λοιπόν βάλτε το καλά μέσα «στο φευγάτο» μυαλό σας. Από τότε μέχρι και σήμερα αλλά και από τα παλιά χρόνια ο πόλεμος ποτέ δεν σταμάτησε πάνω σε αυτό το αλανάκι που το λένε Ελλάδα. Αντίθετα εμείς σήμερα βιώνουμε βαθύ ύπνο και δεν καταλαβαίνουμε τις μορφές πολέμου που ενεργούνται εναντίον μας με σκοπό να συντρίψουν σε κομμάτια τις δύο μαρμάρινες πνευματικές κολώνες του κόσμου πάνω στις οποίες στηρίζεται ο ανθρώπινος πολιτισμός. Και αν στο σχολειό δεν σας έμαθαν ποιες είναι οι κολώνες αυτές, μάθε το από την πείρα της ζωής μου, ότι είναι η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός.

Άρα και εσύ που ρουφάς το frendo και εσύ που παπαγαλίζεις με το διαδίκτυο είσθε βαθειά νυχτωμένοι. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ- ΗΔΗ- ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ.
Απλώς τώρα η ΣΥΡΙΑ θα μας ΣΥΡΕΙ στην ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!! Και ο λόγος είναι το πυρηνικό- θανατηφόρο οπλοστάσιο που διαθέτουν οι ανθρωποκτόνες -αντίχριστες δυνάμεις των ημερών μας.
Όλοι οι θαμώνες του καφενέ του χωριού σιώπησαν και άκουγαν τα λόγια του κυρ. Ποθητού. Άλλωστε από τις ειδήσεις της TV δεν έβγαζαν άκρη. Και ο παππούς συνέχιζε ακάθεκτος να φυλλορροεί τις σκέψεις του μέσα από την σοφία των χρόνων του.
Αν δεν το ξέρεται, εδώ πάνω στην Καστοριά μας στους χρόνους της λατινοκρατίας υπήρχε το ζωντανό Ρωμέικο Δεσποτάτο της Ηπείρου. Γι αυτό και τα τόσα περίτεχνα βυζαντινά Εκκλησάκια και τα καλαίσθητα ιστορικά μνημεία σε όλη την επικράτεια της Ηπείρου, της Δυτ. Μακεδονίας και της Άρτας.


Μετά την λατινοκρατία και την σύντομη Παλαιολόγεια περίοδο μας ήρθε καπάκι η Τουρκοκρατία για 500 και χρόνια και αποκτήσαμε εδώ και 100 χρόνους λευτεριά κάποιας δημοκρατίας αφού μεταγγίσαμε μαρτυρικό αίμα στην γη μας ακόμα και στους τελευταίους δυνάστες που ήταν οι φιλοσιωνιστές- κομιταντζήδες και οι παγκόσμιοι χορηγοί τους. Φυσικά δεν εξαιρώ τους Γερμανούς, ούτε τους κατσαπλιάδες, ήταν όλοι τους ίδια φρούτα!! 
Η συζήτηση πήγαινε να γίνει ιστορική μέχρι που ο παππούς με μια φράση άναψε τα αίματα.
Μπορεί να μου πει κάποιος αν η τότε λατινοκρατία διέφερε σε τίποτε από την σημερινή παραμονή μας στην ΕΕ;

Σιώπησαν όλοι γιατί δεν πολυκατάλαβαν το νόημα της ερώτησης. Μόνον όταν ο παππούς τους μίλησε για τον φόρο αίματος και τα χαράτσια που κατέβαλαν παρά την θέληση τους οι υπόδουλοι Έλληνες στους Λατίνους και στους Τούρκους όλοι ξεσηκώθηκαν γιατί θυμήθηκαν τα δικά τους χαράτσια που έπεσαν πάνω στα κεφάλια τους πρόσφατα!!

Και άρχισαν τότε όλοι μαζί να μιλούν για αδικίες, κλεψιές, καταχρήσεις, προδοσίες και πήγαν και ένα βήμα παρακάτω. Κάποιοι φανταζόταν ήδη κρεμάλες και λυντσαρίσματα!! Μέχρι που ο παππούς τους έβαλε στην θέση τους λέγοντας «εμείς εδώ δεν κρεμάμε τους προδότες αλλά τους στέλνουμε αδιάβαστους από εκεί που ήρθαν, εσείς οι νέοι έχετε να ασχοληθείτε με πιο σπουδαία πράγματα, αρκεί να ξεσηκωθείτε από τα παχνιά σας και να αρχίσει να λειτουργεί το μυαλό σας. Σκεφτείτε μόνο πόσες γενιές πέρασαν στα 550 χρόνια που χάσαμε την πρωτεύουσα μας , την Βασιλεύουσα των πόλεων. Όλες αυτές οι γενιές δεν ήταν ψόφιοι σαν και εμάς αλλά προσδοκούσαν το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ με ζωντανή ελπίδα. Και το παράξενο είναι ότι έλαχε ο κλήρος σε εμάς τους αδιάφορους να ζήσουμε μέσα από αυτήν την κοσμοχαλασιά που ετοιμάζουν κάποιοι την δική μας νεκρα-Ανάσταση!!! Ήδη όλα τα πολεμικά σήμαντρα εξαγγέλουν την απελπισία και την καταστροφή για να απονευρώσουν την ζωή και την ελπίδα από τους ανθρώπους.

Επειδή τελευταία ακούω πολλές σαχλαμάρες για το ποθούμενο, ο λογισμός μου λέει ότι το ποθούμενο δεν θα έρθει μόνον όταν οι Ξανθοί για τα δικά τους συμφέροντα θα κατεβούν στα Στενά, αλλά το Ποθούμενο θα αρχίσει να ολοκληρώνεται προς το τέλος των ωδινών της ανθρωπότητας και όταν ζωντανέψει η μαρμαρωμένη- παγωμένη Ρωμαίικη Συνείδηση του Νεοέλληνα ώστε να τον αλλοιώσει σε πραγματικό ΡΩΜΗΟ. Τότε μόνο αξίζει να «ζωντανέψει» ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς κατά τις άγνωστες βουλές του ΘΕΟΥ για να έχει Λαό και Ποίμνιο Άξιο που θα συνεχίσει τον Θεόσδοτο ρόλο του σαν θεματοφύλακας της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ελληνορωμαίικης Παράδοσης και του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού.
Τελικά το Ποθούμενο θα ολοκληρωθεί όταν η Αυτοκρατορική Μίτρα, η Ράβδος της Εξουσίας και το ένδυμα του Σάκου φορεθούν στον ΦΙΛΟ του ΘΕΟΥ, σε εκείνον τον ΔΙΚΑΙΟ που τον προανήγγειλαν Άγιοι Άνθρωποι, ακόμα και ο Μακρυγιάννης τον είδε και τον άκουσε σαν «πρόεδρο της πιτροπής του ΘΕΟΥ στην Πόλη.»
Αν σήμερα κάποιοι και για τους δικούς τους λόγους εφαρμόζουν στρατηγικά σχέδια για να αναδείξουν την παγκόσμια διακυβέρνηση με τον πλανητάρχη τον εμφορούμενο από το αντίχριστο πνεύμα σίγουρα θα απογοητευθούν γιατί παράλληλα με το μυστήριο της ανομίας ενεργείται και το μυστήριο της Ευσεβείας που θα αναδείξει τον προαναγγελόμενο ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ, τον άγνωστο σε όλους εμάς.

Η πρόγιαγια μου η Μαριγώ το γένος Νοταρά από γενιά πολίτικη μου έδειχνε μέσα στην εκκλησία όταν την επισκεπτόταν ο τότε ΔΕΣΠΟΤΗΣ μας κάτι που δεν το καταλάβαινα σαν παιδάκι «τα βλέπεις αυτά που έχει ο Δέσποτας;» τι γιαγιά την ρωτούσα; Και αυτή μου έδειχνε με το δάκτυλο της «αυτό το αστραφτερό στέμμα, αυτή η χρυσή ράβδος και αυτά τα χρυσά ρούχα είναι δανεικά γιατί τα χάρισε στον Δεσπότη μας ο Βασιλιάς της ΠΟΛΗΣ»
Που να καταλάβω τότε εγώ. Μέχρι που μεγάλωσα και ένας καλόγερος μου επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της γιαγιάς μου.
«Η γιαγιά είχε δίκαιο παιδί μου, η Οικονομία του ΘΕΟΥ διαφύλαξε τα Εθναρχικά αυτά Σύμβολα και μάλιστα έβαλε τον ίδιο τον Μωάμεθ τον Πορθητή να τα παραδώσει στον πρώτο μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης Πατριάρχη μας Σχολάριο Γεννάδιο, κινούμενος από πολιτικούς λόγους και ενεργώντας άθελα του Θεία Νεύση ώστε να εξυπηρετήσει το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέχρι τελευταίας κεραίας. Αυτά τα Εθναρχικά Σύμβολα την ορισμένη από τον ΘΕΟ στιγμή μόνο οι γνήσιοι στην Ορθοπραξία ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ θα τα παραδώσουν στον Εν Αγγελική Κελεύση ΡΩΜΗΟ-ΔΙΚΑΙΟ και ΦΙΛΟ του ΘΕΟΥ και ο καλόγερος γελώντας μου έλεγε «βλέπεις κανένα αληθινό Ρωμηό-πολιτικό στις ημέρες μας που είναι άξιος τέτοιας τιμής;»

Όλοι κάτω από την πλατάνα του καφενείου αποσβολώθηκαν με τα λεγόμενα του παππού. Κάποιος όμως έξυπνος τον προέτρεψε να συχνάζει περισσότερο στο καφενείο για να φέρνει και τα παιδιά του να ακούνε ωραία παραμύθια...
Όμως ο παππούς τον αποστόμωσε..
Δεν χρειάζεται τα παιδιά σου να τα ακούσουν γιατί θα τα ζήσουν, ενώ για σένα αμφιβάλλω αν θα ζήσεις για να τα δεις γιατί αν δεν ποθείς κάτι δεν σου κάθεται με τίποτα.
Όλοι παγώσανε γιατί φοβήθηκαν καυγά. Ο παππούς φαίνεται δεν χωράτευε και συνέχισε...

Σε λίγο καιρό δεν θα πίνεται καφέ αλλά ρεβίθι και αν υπάρχει και αυτό μάλιστα θα το πίνεται στα χερσοχώραφα που θα τα καλλιεργείται για να θρέψετε τις φαμίλιες σας.
Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα το δείτε όταν το φαγητό σας θα το τρώτε ανακατωμένο με τα δάκρυα σας...

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ  

See more at: http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=15416#sthash.9WGAAVVS.dpuf

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσί...

Έκτακτο Παράρτημα: Τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας!!! σχόλιο Γ.Θ : Να υπενθυμίσουμε ότι ήττα της Ρωσίας σημαίνει και αλλαγή-μεταφορά έδρας της νέας τάξης αφού τουλάχιστον οι Ηνωμένες Πολιτείες του αντιχρίστου (και ενδεχομένως όλα τα προτεκτοράτα του ΝΑΤΟ) θα έχουν γίνει ολοκαύτωμα από τα Ρωσικά πυρηνικά. Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν πιο δυνατά και ταχύτερα μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας
Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι στέλνουν «δάνεια» στην Ουκρανία, που ποτέ δεν θα επιστραφούν.

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα προφανώς δεν μπορούσε να περιμένει να υπογράψει την άδεια του Κογκρέσου για τον πόλεμο κατά της Ρωσίας (το οποίο έχει ήδη περάσει σε μορφή σχεδίου από το 98% των μελών της αμερικανικής Βουλής και το 100% των μελών της Γερουσίας των ΗΠΑ ), και ότι ήδη έστελνε στρατιωτικές προμήθειες στην Ουκρανία για χρήση εναντίον των Ρώσων της Ουκρανίας, τους οποίους η ουκρανική κυβέρνηση προσπαθεί να εξαλείψει.
Ο Michail Emelyanov, ένας κορυφαίος Ρώσος βουλευτής, αναφέρεται ότι ισχυρίστηκε το Σάββατο, ότι η Ρωσία «δεν μπορεί να παρακολουθεί παθητικά το πώς οι ΗΠΑ εξοπλίζουν την Ουκρανία με τα πιο σύγχρονα θανατηφόρα όπλα. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα πρέπει να εμφανιζόμαστε αδύναμοι. Η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. Κρίνοντας από τις προθέσεις των ΗΠΑ, θέλουν να μετατρέψουν την Ουκρανία σε μια πολεμική πλατφόρμα εναντίον της Ρωσίας».
Η δημοφιλής ρωσική ιστοσελίδα «Colonel Cassad» αναφέρει ότι ο λόγος για τον οποίο τα αεροδρόμια της Ουκρανίας Zaporozyhe, Kharkov και Dnepropetrovsk έκλεισαν μυστηριωδώς για οποιαδήποτε κυκλοφορία το Σάββατο, προκειμένου να ξεφορτώσουν τα όπλα-απεσταλμένα από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, «ένας από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου στο Zaporozyhe, απάντησε ότι το αεροδρόμιο έπρεπε να είναι προετοιμασμένο να δεχθεί τα στρατιωτικά αεροσκάφη με εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των Kharkov και Dnepropetrovsk.» Ο εξοπλισμός αναμένεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Προς το παρόν, η διακίνηση πολιτών και στα τρία αυτά αεροδρόμια μειώνεται κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών, προκειμένου να ξεφορτώσουν το αμερικανικό μεταφερόμενο εμπόρευμα.
Αυτό που επίσης καταγράφηκε το Σάββατο στο fortruss.blogspot ήταν ότι, »Αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο Zaporozyhe εκφορτώνουν δύο μεταγωγικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ. Το εμπόρευμα είναι μέσα σε κουτιά. Σύμφωνα με πρόσθετες πληροφορίες αναμένεται να φτάσουν δύο περισσότερα αεροπλάνα»
Μόλις μία ημέρα πριν, η Εξωτερική Πολιτική είχε υπογραμμίσει την Παρασκευή το ερώτημα : «ποιος θα πληρώσει το νομοσχέδιο στην Ουκρανία;» και ο δημοσιογράφος τους ,αφελώς ισχυρίστηκε ότι, «έχει εκδηλωθεί μικρή βοήθει για την Ουκρανία καθώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα έλλειμμα».
Η «βοήθεια» στην πραγματικότητα ήδη έρχεται, με τη μορφή αμερικανικών στρατιωτικών απεσταλμένων φορτίων, δωρεάν από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ (αν και μετά βίας δωρεάν απ τους ιθύνοντες για τον εξοπλισμό, των οποίων η επιχείρηση ανθεί από αυτό). Και το ότι »η ουκρανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει έλλειμμα» , είναι στην πραγματικότητα πολύ χειρότερο από ότι ο Mark Adomanis του Forbes τiτλοφόρησε στις 15 Απριλίου : » Η Οικονομία της Ουκρανίας πλησιάζει την κατάρρευση». Ισχυρίστηκε ότι «Η κεντρική τράπεζα αναγκάστηκε να λάβει τέτοια μέτρα απελπισίας, επειδή το νόμισμα είχε τεθεί σε ελεύθερη πτώση, χάνοντας περισσότερο από το 35% της αξίας του έναντι του δολαρίου φέτος. Το εθνικό νόμισμα Hryvnia έχει τις χειρότερες παγκόσμες επιδόσεις νομίσματος το 2014. » Και « Ο μόνος λόγος που τα πράγματα δεν έχουν εντελώς καταρρεύσει είναι χάρη στα 18 δισεκατομμύρια δολάρια, ως βοήθεια από το ΔΝΤ και το 9 δισεκατομμύρια δολάρια ως πρόσθετη δεσμευτική βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η οικονομική βοήθεια είναι απολύτως απαραίτητη και θα βοηθήσει προφανώς την ουκρανική κυβέρνηση να διατηρηθεί. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανάγκες χρηματοδότησης της Ουκρανίας δεν είναι ένα στατικός στόχος, αλλά επηρεάζονται άμεσα από τις αλλαγές στις οικονομικές προοπτικές της. Δεδομένου ότι η οικονομική προοπτική της είναι συσκοτισμένη, οι ανάγκες χρηματοδότησης της Ουκρανίας έχουν αυξηθεί ανάλογα. «
Ο Forbes Kenneth Rapoza στη συνέχεια σημείωσε, στις 12 Νοεμβρίου,ότι «το νόμισμα της χώρας, το hryvnia, έχει χάσει το 91,5% της αξίας του μέχρι στιγμής.»
Στις 11 Δεκεμβρίου ο νέος υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Ουκρανίας παραδέχθηκε ότι, «Σε γενικές γραμμές, η κατάσταση βρίσκεται υπό πτώχευση.»
Άρα: οι ΗΠΑ και οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα χρηματοδοτούν όλα αυτά τα «δάνεια», τα οποία ποτέ δεν θα επιστραφούν, κι επομένως είναι στην πραγματικότητα δωρεές αντί δανείων, δεδομένου ότι η Ουκρανία είναι ήδη για δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια χρεωμένη, ακόμη και πριν αναλάβει η Δύση. Επίσης, κανένα από αυτά τα επιπλέον χρέη δεν θα είναι σε θέση να επιστραφεί, εκτός εάν μέχρι τότε αποπληρωθούν οι παλαιότερες οφειλές κάτι που ποτέ δεν θα είναι δυνατό σε αυτή τη σπειροειδή-με φθίνουσα πορεία χώρα, η οποία είναι τώρα στο σχεδιασμό ενός στρατιωτικού νεκροταφείου με χωρητικότητα 250.000 φρέσκων πτώματα των Ουκρανών στρατιωτών, και αυτό δεν είναι μια πολύ παραγωγική «επένδυση» για να κάνει οποιαδήποτε χώρα. Η «επένδυση» της Αμερικής στην Ουκρανία είναι μια «επένδυση» σε πτώματα. Και οι περισσότεροι από εκείνους θα ανήκουν στα εκατομμύρια των κατοίκων της περιοχής-στόχου από ότι από στρατιώτες και απ” τις δύο πλευρές της σύγκρουσης.
Ένα από τα δάνεια της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει μια διάταξη που λέει ότι αν το ποσοστό χρέους της Ουκρανίας προς το ΑΕΠ υπερβεί το 60%, τότε η Ρωσία μπορεί να απαιτήσει απ” την Ουκρανία να πληρώσει σε μετρητά το πλήρες οφειλόμενο ποσό. Το ποσοστό έχει έχει ήδη υπερβεί το 60%, αλλά ο επίσημος αριθμός δεν θα ανακοινωθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2015, και, όπως ο οικονομολόγος της Βρετανίας σημείωσε, «Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια προεπιλογή σε όλα τα άλλα διεθνή ομόλογα της Ουκρανίας (τα οποία θα αξίζουν 16 δις δολάρια περίπου μέχρι το 2023) .» Άρα: όλα τα χρήματα που «δανείζονται» στην Ουκρανία σήμερα είναι καθαρά μια δωρεά. Ξαφνικά, τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά θα πρέπει να τεθούν από την ουκρανική κυβέρνηση, και ό, τι πρέπρει να δοθεί, σχεδόν όλο το ποσό θα πρέπει να αποπληρωθεί στον παλαιοτερο επικεφαλής δανειστή της Ουκρανίας: στη Ρωσία. Η Δύση θα κερδίσει λίγα ή τίποτα από αυτό.
Η Ουάσιγκτον δεν προθυμοποιείται να βοηθήσει τον ουκρανικό λαό. Απλώς χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως εναρκτήρια πρόφαση για την απαρχή του Γ” Παγκοσμίου Πολέμου κατά της Ρωσίας. Αυτό εξυπηρετούν όλα. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Ομπάμα τον χρησιμοποιεί : για να κατασφάξει πρώτα, τους κάτοικους σε περιοχές της Ουκρανίας που αρνούνται να ακολουθήσουν το καθεστώς που ο Ομπάμα έχει θέσει σε εφαρμογή και, στη συνέχεια, όλους τους υπόλοιπους.
Αν αυτό ακούγεται τρελό (και φυσικά είναι, τότε ρωτήστε δύο απ” τους γερουσιαστές σας και έναν εκπρόσωπό σας στην Βουλή: «Γιατί ψηφίσατε να εγκριθεί η αποστολή όπλων στην ουκρανική κυβέρνηση;» (Οι δικοί μου αρνούνται να απαντήσουν.)
Παρακαλώ στη συνέχεια να εκθέσετε εδώ, στον χώρο παρατηρήσεων του αναγνώστη, ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα αυτό. Ο καθένας που διαβάζει αυτό το άρθρο εδώ θα ενδιαφερόταν να μάθει την απάντηση..
Αυτή είναι η λίστα μόλις 10 μελών του Κογκρέσου που ψήφισαν όχι σε αυτό το νομοσχέδιο, και όλοι τους είναι στη Βουλή:
California’s George Miller (D)
California’s Dana Rohrabacher (R)
Florida’s Alan Grayson (D)
Florida’s Alcee Hastings (D)
Kentucky’s Thomas Massie (R)
Michigan’s Justin Amash (R)
North Carolina’s Walter Jones (R)
Tennessee’s John Duncan (R)
Texas’s Beto O’Rourke (D)
Washington’s Jim McDermott (D)

Εάν οποιoσδήποτε από αυτούς τους αντιπροσώπους συμβαίνει να ανήκει στους δικούς σας, τότε μην τον ρωτήσετε γιατί ψήφισε το νομοσχέδιο. Ψήφισε κατά.
Eric Zuesse
Μετάφραση-Απόδοση: Ειρήνη Καμπίτση

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2014

"ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;"ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ !!!
ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ Η ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!   
ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ !!! 
ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ !!!


ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ...
ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ...
ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ...
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ...
ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΟΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ...
ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΗΣ ...
ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ...
ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ...
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ !!!
   ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ...
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ...
ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ...
ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...
ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ...
ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ...
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΚΑΛΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ...
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ...
ΑΝΑΘΑΡΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ...

"ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ"


Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΓΕΤΗ"

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΓΕΤΗ":Ο "ΗΓΕΤΗΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ !!!  


                                                                                                                                                                             . .


ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ...
ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ" ...
ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ "ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ" ...
ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΑΝ ...
ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ
ΕΝΕΠΝΕΑΝ ...
ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ:
"ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΙΚΑΝΟ ΗΓΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ..."
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ "ΔΕΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΑΝΗΚΟΥΝ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ
ΑΥΤΕΣ ...
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...
ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ  ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ...
ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΣΤΟΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΛΕΣΧΩΝ" ...
ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ, ΔΙΣΔΙΑΚΡΙΤΟΣ, ΑΟΡΑΤΟΣΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ...
ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ...
ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ
"ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ !!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ 
ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ !!!


ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ !!

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΝΑ ΑΝΑΨΩΜΕΝ ΚΕΡΑΚΙΑ ΕΝ ΤΩ ΝΑΩ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ !!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΕΙΝΑ !!!

 ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΤΩΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ ??!!    

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ !!! 

"ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ "
                    "ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...

                      Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΝΟΤΙΑ                             ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" 
                                                                                        

                                                                              
                                                                             

ΟΣΟ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ...
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ...
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;
ΜΗΠΩΣ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ;
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ...    

ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;
ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΑΔΙΑ:
1. ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΖΑΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΩΝ ΝΟΤΙΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ...
2. ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΜΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ...
3. ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ (ΡΩΣΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ...
4. ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ...
5. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ...
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ 

ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!

ΠΡΟΣΘΕΣΙΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Ο ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 

ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ !!!!

 

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

"ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ"

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ":Image


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΒΛΕΠΕhttp://anargyros61.blogspot.gr/2014/11/blog-post_40.html), ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 
2 - 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. 
ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;). 
ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
 ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ "ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ" Η, Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ"  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ. 
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,  Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. 
ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. 
ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ. 
Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 
ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ. 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΟΥ....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ...ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ....ΕΧΟΥΜΕ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ !!!!


ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΜΕΗΛ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014.

ΠΡΩΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
1. ΜΕΣΑ ΣΤΟ 14' ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΣΤΟΠ
2. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... ΣΤΟΠ
3. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ "ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ" Η ΑΛΛΙΩΣ 
"ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ... ΣΤΟΠ

4. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ... ΣΤΟΠ

5. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 

40 ΗΜΕΡΕΣ ... ΣΤΟΠ

6. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ... ΣΤΟΠ 

7. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 Η ΠΟΛΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΣΤΟΠ 

8. ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 15' ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ 
"ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ... ΣΤΟΠ

"ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ" !!!  

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ,
ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ E-MAIL ΗΛΘΕ ΑΠΟ ......
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!!!
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ,ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΙΩΝ  ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ  ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΧΘΕΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ
ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΩΝ 2 ΧΩΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ
ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ
 ---ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΕΤΕ   ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ---
....ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ,ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..


ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ  ΠΑΙΣΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ
ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

"ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ"

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ": ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ EMAIL ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ EMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ - ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ 

ΦΑΝΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ...

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ 

ΠΡΩΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Π.Δ ΚΑΙ

 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

 ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ 15', ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ

 ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ EMAIL ΠΟΥ 

ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ

 ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ 

ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ...

ΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ

 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ 

ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΕΤΙΚΟΥ Η

ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟΤΕ

 ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ

 ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΓΗ ΡΟΗ ΤΩΝ

 ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ

 ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ

 ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΛΩΝΑ !!!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014

Το ανεκδοτο τωρα ....


Σε ενα εξωγηινο διαστημοπλοιο ο εξωγηινος θαυμαζει 

την Γη .


Ξαφνικα πεφτει το ματι του σε μια γριζα σκεπασμενη 

κουκιδα.


Καταγαλανη η Γη παντου !!


Ρωτα τον Γηινο γιατι αυτο το σημειο ειναι γκριζο ? 

Σκεπασμενο ?

Ο Γηινος....

Αααα αυτο ειναι η Γερμανια, την σκεπασε ο θεος να μην 

την βλεπει και συνχιζεται !!!!!!!!!!!!!!!!