Google+ Followers

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

Έκτακτο Παράρτημα: ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙEIΤΑΙ.....θα μιλήσουν οι κεκοιμημένοι, θα μιλήση ο Θεός με τους αγίους της θριαμβεύουσας Εκκλησίας και αλλοίμονο στους Προδότες της Πίστεως. ...  • Αν καλόγεροι του Αγίου Όρους που πήγαν να μονάσουν στο Περιβόλι της Παναγιάς φοβούνται να μιλήσουν και σύντομα θα δούν να αποβιβάζεται ο Πάπας στο Άγιον Όρος συνοδευόμενος από τον πατριάρχη· αν επίσκοποι και ιερείς ποδοπατούν την υπόσχεση που έδωσαν τη φοβερή ώρα της χειροτονίας τους, γιατί φοβούνται να μη χάσουν τον μισθό τους και μπούν σε περιπέτειες, θα μιλήσουν οι κεκοιμημένοι, θα μιλήση ο Θεός με τους αγίους της θριαμβεύουσας Εκκλησίας και αλλοίμονο στους Προδότες της Πίστεως.

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗ...

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗ...:

 Η ΠΡΟΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ  ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ (1995) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ  STANISLAV MISHIN( PRAVDA 1/2011) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ


Πολύ αγαπητός φίλος του ιστολογίου, πήγε πρόσφατα στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος
ο Άγιος, στον τάφο τους!

Σε μεταξύ τους συνομιλία, ήρθε η συζήτηση και στα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τότε ο πατήρ Π. είπε στον φίλο μας: Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου. Και άρχισε να του λέει αυτά που θα παραθέσουμε πιο κάτω.

Όταν τελείωσε, τον ρώτησε ο φίλος μας: Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, "όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε".

Επομένως τα κάτωθι γραφόμενα αποτελούν την μόνη πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου για τα γεγονότα στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε γραπτή μορφή.
Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός Π.) το αργότερο  τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

Είπε ο  Άγιος Πορφύριος:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.


3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.

(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!

5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ TOY STANISLAV MISHIN ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ PRAVDA ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 (ΤΥΧΑΙΟ;)

Ο Stanislav Mishin, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο τον Ιανουάριο του 2011 μια ανάλυση για όλα τα κράτη και για την Ελλάδα... η οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Pravda και την οποία τότε δημοσιεύσαμε με τίτλο 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ....
Εκεί λοιπόν αναφέρεται η κοινωνική ταραχή και η ανάληψη της εξουσίας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αναφέρεται επίσης ότι δεν θα είναι χούντα αλλά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία.
Επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Γενικού 
 Επιτελείου Στρατού δεν θα μπορέσει να ανατραπεί από εξογενείς παράγοντες δείχνει ότι θα παραδώσει ομαλά την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.
Ο 
Stanislav Mishin μπορεί να είχε επαφές με το Άγιον Όρος ή με κάποιο τρόπο να εγνώριζε την πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου.
Άλλωστε όπως δείχνει και η κάτωθι εικόνα, Οι Ρώσοι όχι μόνον γνωρίζουν τον Άγιο αλλά τον ευλαβούνται ιδιαίτερα ...Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.

ΟΤΑ;Ν ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ....

Όση παράταση και να πάρουμε, θα έρθει η ώρα των πέναλτι.

Ποιος και πως θα τα εκτελέσει;

ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!
Ο ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ !!!!


Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

Αὐτά ὅλα, πού βλέπουμε στόν παραπάνω χάρτη, τά γνωρίζαμε;
Μήπως εἶναι ξεχασμένα καί θαμμένα τόσο βαθειά, πού εἶναι ἀδύνατον νά τά ἀνασύρουμε στήν μνήμη μας; 
Κι ὅμως… Οὔτε ἕνας αἰώνας πέρασε… Κι ὅμως, σχεδὸν ὅλοι μας γνωρίσαμε παπποῦδες καὶ γιαγιάδες ποὺ εἶχαν ζωνταντὲς ἀναμνήσεις. Κι ὅμως, ἐλάχιστοι ἀπὸ ἐμᾶς ἄνοιξαν κάποιον χάρτη, πρὸ κειμένου νὰ μάθουν τὸ ποῦ εἶναι ὁ τόπος καταγωγῆς μας. Εἶναι καλό αὐτό; Ἤ ὄχι;

#

Δ.ΘΡΑΚΗ .

Για "πρώτη φάση αυτονόμησης της Θράκης" μίλησε ο στρατηγός Φράγκος!


alt

ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...

alt

Βλέπω το θέμα της Θράκης να κλιμακώνεται και παραθέτω ξανά δύο μαρτυρίες από δύο πολύ καλούς μου κι έγκυρους πνευματικούς αδελφούς που είχαν συναντήσει τον γέροντα Παΐσιο, για να έχουμε στο νου μας την σύνδεση των γεγονότων :
Για την πρώτη μαρτυρία να διευκρινήσουμε τα εξής :
1ο) Αντί του όρου "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ενδέχεται να ισχύει ο όρος "ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ", λόγω άγνοιας διάκρισης των όρων από τον γέροντα ή λάθος ενθυμήσεως των λόγων του. Διαβάζουμε για τους σχετικούς όρους :
«Αυτόνομο ονομάζεται ένα κράτος όταν αυτοδιοικείται δίχως, ωστόσο, η κυβέρνησή του να αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν το κράτος αυτό. Τα αυτόνομα κράτη είναι, συνήθως, ενταγμένα σε μεγαλύτερα κράτη ή συνδέονται στενά με αυτά. Κατά τον 19ο αι., τα αυτόνομα κράτη υποχρεώνονταν, συνήθως, να πληρώνουν ετήσιο φόρο στον ηγεμόνα του μεγαλύτερου κράτους στο οποίο ήταν ενταγμένα. Έτσι, λοιπόν, για τα κράτη αυτά χρησιμοποιούνταν ο όρος «αυτόνομο κράτος, φόρου υποτελές».»
«Η ανεξαρτησία είναι μια κατάσταση του έθνους, χώρας, ή κατάσταση στην οποία κάτοικοι και ο πληθυσμός της, ή κάποιο τμήμα αυτού, ασκεί την αυτοδιοίκηση, και συνήθως κυριαρχία, στην επικράτειά της.» (περισσότερα ΕΔΩ)
2ο) Όπως έχουμε αναφέρει και πάλι, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο, λόγω της μη ευρείας γνώσης του όρου της ΑΟΖ την εποχή που ο γέροντας ανέφερε την συγκριμένη πρόρρηση ("...από πίσω έρχεται ο πόλεμος" - Γέροντας Παΐσιος) να χρησιμοποίησε τους όρους της εποχής περί επέκτασης των χωρικών υδάτων και της υφαλοκρηπίδας (περισσότερα ΕΔΩ).
Μένουν όλα να τα δούμε στην πράξη.
Τέλος, να σημειώσω και πάλι ότι αυτό το «μικρόσωμο γεροντάκι», αυτός ο μεγάλος Άγιος μερίμνησε για όλες τις υποθέσεις του Έθνους και σε ανύποπτη στιγμή προέβει σε ενέργειες που τα αποτελέσματά τους θα είναι καθοριστικής σημασίας για την έκβαση ειδικά του θέματος της Θράκης. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για ευνόητους λόγους...
Καθένας μας όμως δεν πρέπει να ξεχνάει τα λόγια του «θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους» !!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ .... ΕΙΔΑΛΩΣ , ΕΜΕΙΣ ?! ...

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Το Πανηγύρι Αρχίζει

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Το Πανηγύρι Αρχίζει:ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΕΕ: Κι επισήμως οι Ισραηλινοί ζητούν αγωγό μέσω Ελλάδας .ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

 

1. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ Ο ΤΑΠ ( ΤΩΝ ΗΠΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΖΕΡΙΚΟ;

2. ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΟΖ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ- Η ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ (ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ <<ΟΚ>> ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΑΥΤΟ) , ΟΥΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΠ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ;ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΟΜΠΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ (ΤΟΥΡΚΙΑ) ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΠ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΑΠ;

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ <<ΧΑΜΑΣ>> ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΝΤ (ΗΠΑ) ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΙΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΠ.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΟΜΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

-ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ (ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ;

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΠ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ;ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Σ.Σ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ .. ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΗΚΕ ΝΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΝΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ !!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΡΝΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΚΑ *ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε. * ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!
ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΤΑΡΕΙ !!!!!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

"ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ"

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ":

 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ!!! 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΦΗΤΗ:Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΦΗΤΗ:
"Ο ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΦΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΟΝ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ" (ΜΑΤΘ. ΙΑ' 41) ...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ Η ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ;
ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ Η ΤΟΝ ΜΕΘΟΔΙΟ (ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ);
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ...
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ...
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ...
ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ...
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ !!!

Γι' αυτούς που πιστεύουν - ακόμη - στους ηγέτες μας... (από τον ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ)

Έτσι για να μην τρέφουμε αυταπάτες... Η περίπτωση Καρατζαφέρη απέδειξε σε μερικούς αφελείς - "σοκαρίστηκα!" μου είπε πριν λίγο ένας ηλικιωμένος... - περί τίνος ανθρώπων πρόκειται! Ακολουθούν και των αλλονών... Μην ξεχνάμε, ο Σαμαράς απέλυσε (!!!) την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του να αντιγράφει... (ΕΔΩ) Από έναν τέτοιου είδους άνθρωπο τι μπορεί να περιμένει ο ελληνικός λαός; Όλοι μια παρεούλα είναι που βλέπουν την Ελλάδα σαν μαγαζάκι τους... Διαβάστε τι έχει πει ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα - και - για τους ηγέτες μας: «Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι...»

Σ. δικη μου ..
Εγω προσωπικως ΔΕΝ εχω δουλεια με Ελληνικα κομματα και εκλογες .
Αλλα η Ελλας ειναι η μιση μου Πατριδα και την πονω και μαχωμαι δια αυτην και την Ορθοδοξια !!!

Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2014

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΑΠΑΙΧΤΟ!

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΑΠΑΙΧΤΟ!:  


 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Πηγή  f.b.


ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ"

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ"


ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!
Σ.Δικο μου: ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ..
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΒΡΩΜΟΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!!!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ - " ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ " TO ΤΗΛΕΟ...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ - " ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ": ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η Μονή Εσφιγμένου είναι το μοναδικό μοναστήρι στο Άγιον Όρος που έχει διακόψει κάθε σχέση με το πατρειαρχειο.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ !!!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ????ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ !!!!

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ - " ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ " TO ΤΗΛΕΟ...

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΒΙΝΤΕΟ - " ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ " TO ΤΗΛΕΟ...: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Η Μονή Εσφιγμένου είναι το μοναδικό μοναστήρι στο Άγιον Όρος που έχει διακόψει κάθε σχέση με το πατρειαρχειο .ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ !!!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ????ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ !!!!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Telegraph: Ο Αραφάτ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό πρι...

Έκτακτο Παράρτημα: Telegraph: Ο Αραφάτ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό πριν κοιμηθει !!:

σχόλιο Γ.Θ : Πραγματικά θα δούμε εκπλήξεις στον Παράδεισο...    
Οπως γραφει και ο Αδερφος και Φιλος Γεωργιος Θαλασσης θα δουμε πρωτα ο Θεος ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ επανω!!!!

Έκτακτο Παράρτημα: Ο Πούτιν, η Μέρκελ και η πρώτη νύχτα γάμου…! (ΒΙΝΤ...

Έκτακτο Παράρτημα: Ο Πούτιν, η Μέρκελ και η πρώτη νύχτα γάμου…! (ΒΙΝΤ...: Ο Χίτλερ μέσα της... σχόλιο Γ.Θ : Η  μετάφραση στο βίντεο είναι κάπως προκλητική και ενδεχομένως να σκανδαλίσει. Η ουσία είναι η αν...


ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΗ 


ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ 

ΤΗΝ 


ΣΑΠΙΑ!!!!!!!!


Η ουσία είναι η αντίδραση της Μέρκελ που το βλέμμα της αποκαλύπτει πάρα πολλά.... 


Σε κοινή συνέντευξη τύπου Πούτιν-Μέρκελ, ο Ρώσος Πρόεδρος  ερωτάται αν η Ρωσία θα υποχωρήσει στο θέμα της Ουκρανίας ή θα συνεχίσει την αντιπαράθεση με τη Δύση.
Ο Πούτιν επιλέγει να απαντήσει λέγοντας μια ρώσικη παροιμία: «Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει ποτέ χωρίς sex»! εννοώντας φυσικά ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω.
Δίπλα του κάθεται η Άγκελα Μέρκερ με το ακουστικό της μετάφρασης στο αυτί της.
Η αντίδρασή της είναι απίστευτη και το βλέμμα της προς τον Ρώσο πρόεδροτουλάχιστον δολοφονικό!
Δείτε το βίντεο που έπαιξε ο Γιώργος Τράγκας στην Απαγορευμένη Ζώνη.

ΟΡΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-Ο ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...

ΟΡΦΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ: Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-Ο ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ, ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...: Και τελικά σήμερα, 12/11/2014 , το ΥΠΠΟ με μια ανακοίνωση του θεωρητικά βάζει τέλος στο μυστήριο που κάλυπτε την ανασκαφή του .