Google+ Followers

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?"ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: 
«ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;»

Ένας ασκητής βλέποντας την αδικία πού υπάρχει στον κόσμο προσευχόταν στο Θεό και του ζητούσε να του αποκαλύψει το λόγο που δίκαιοι και ευλαβείς άνθρωποι δυστυχούν και βασανίζονται άδικα, ενώ άδικοι και αμαρτωλοί πλουτίζουν και αναπαύονται.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2012

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!
Η ΝΤΠ ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΣΩ ΝΑΙ.
ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚ/ΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ.
ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!
ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!
 ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΙΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΤΑΛΟΦΕ!!!!!!!!!

      

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Κάτι νέο έρχεται, κάτι σημαντικό γεννιέται!

Έκτακτο Παράρτημα: Κάτι νέο έρχεται, κάτι σημαντικό γεννιέται!:  

 Η Ελλάδα ζει και πορεύεται για να εκπληρώσει τα λόγια του Ιησού Χριστού, τα οποία μεταφέρουν με τη μορφή προφητειών παλαιοί και σ...

Σε λίγο θα ανακηρυχθεί η Ελληνική ΑΟΖ

Έκτακτο Παράρτημα: Σε λίγο θα ανακηρυχθεί η Ελληνική ΑΟΖ:
Του Μιχάλη Ιγνατίου Την προηγούμενη Κυριακή (16 Δεκεμβρίου 2012) γράφτηκαν εφτά άρθρα για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).Φαίνετ...

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

"Αυτονομία για την Βόρειο Ήπειρο" ???Εξελίξεις οι οποίες υπερβαίνουν ακόμα και την ίδια την βούληση των ελληνικών κυβερνήσεων σε ότι αφορά την διεκδίκηση της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου συμβαίνουν αυτή την στιγμή στα Βαλκάνια.
Αυτή την στιγμή επίσημα η Σερβία ζητεί την αυτονόμηση της Μητρόβιτσα, αλλά και των Σέρβων της Βοσνίας. Οι Αλβανοί με ρελάνς ζητούν την αυτονόμηση του Πρέσεβο, στη νότια Σερβία, στα τεχνητά σύνορα με το Κόσοβο, αλλά και αυτονομία των Αλβανών του Τέτοβο στα Σκόπια.
Ισχυρές πλέον είναι και οι ελληνικές φωνές στην Βόρειο Ήπειρο που ζητούν αυτονομία, άσχετο αν στο υπουργείο Εξωτερικών κάνουν πως τις ακούνε. Μήπως είναι ώρα να τεθούν κάποια πραγματικά ζητήματα;
Τους ασκούς του Αιόλου, άνοιξε φυσικά η απόσχιση και η ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου από την αλβανική μειονότητα της Σερβίας.
Η Σερβία επιμένοντας ακόμα και στα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν την ισοπέδωσή της από τους ΝΑΤΟΪκούς βομβαρδισμούς το 1999 εξ αιτίας της σύγκρουσης στο Κόσοβο (ή Κοσσυφοπέδιο για τους Σέρβους που είναι και η ιστορική κοιτίδα τους). Και τώρα που έχει επιτέλους μπει στο δρόμο της εθνικής ανάστασης και με την στήριξη της Ρωσίας, ανέδειξε εθνοκεντρική κυβέρνηση και προχωρά με συνέπεια στο εθνικό της σχέδιο.
Με αφετηρία την αρχή ότι η Σερβία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία του Κοσόβου, η πλατφόρμα του Βελιγραδίου για το Κόσοβο προβλέπει τον τερματισμό του τεχνικού διαλόγου και τη συνέχιση του πολιτικού διαλόγου με την Πρίστινα και θέτει ως βασική αρχή των διαπραγματεύσεων τις “συνομιλίες πακέτο”, με ταυτόχρονη κατάθεση αιτήματος αυτονομίας ή ανεξαρτητοποίησης της σερβικής περιοχής της Μητρόβιτσα στο βόρειο Κόσοβο.
Σύμφωνα με το σχέδιο  σχέδιο της πλατφόρμας για το Κόσοβο, που παρουσιάστηκε χθες από τον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ.
Στη νέα "Λευκή Βίβλο" της σερβικής εθνικής πολιτικής αναφέρεται ότι το Βελιγράδι θα ζητήσει την αυτονομία όλων των σερβικών κοινοτήτων της επαρχίας, στο μοντέλο της Καταλονίας, αλλά και να δοθεί καθεστώς ανάλογο μ' αυτό του Βατικανού στη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία.
"Η σερβική κυβέρνηση, με στόχο την προάσπιση των κρατικών της συμφερόντων, σταματά τη σύναψη περαιτέρω τμηματικών συμφωνιών με τους προσωρινούς θεσμούς της Πρίστινας, στο πλαίσιο του τεχνικού διαλόγου, καθώς αυτές οι συμφωνίες οδηγούν στην αλλαγή των κρατικών υποθέσεων στην περιοχή προς όφελος των προσωρινών θεσμών στην Πρίστινα και αποδυναμώνουν τη διαπραγματευτική θέση της Σερβίας στον υψηλού επιπέδου πολιτικού διάλογο σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση των συνθηκών που σχετίζονται με την ασφάλεια", αναφέρεται- μεταξύ άλλων -στην πλατφόρμα.
 Η πλατφόρμα εμμένει στη συγκρότηση μίας Αυτόνομης Κοινότητας Σερβικών Δήμων στο Κόσοβο που θα προβλέπει την εδαφική αυτονομία τεσσάρων δήμων στο βόρειο Κόσοβο και άλλων δήμων, όπου ο σερβικός πληθυσμός αποτελεί πλειοψηφία (π.χ.  Γκρατσάνιτσα, Στρπτσε, Γκόρα κ.ο.κ.). Αυτοί οι δήμοι θα αποτελούν μία ξεχωριστή περιοχή στο πλαίσιο της επαρχίας (ενν. Κόσοβο), τονίζεται στο έγγραφο.
Σημειώνεται ακόμη ότι στόχος του Βελιγραδίου είναι η αποστρατικοποίηση του Κοσόβου και η μετατροπή του σε αποστρατικοποιημένη ζώνη, όπου οι μόνες ένοπλες δυνάμεις θα είναι η αστυνομία, συμπεριλαμβανομένης και μίας αυτόνομης αστυνομικής αρχής στο πρότυπο της Καταλονίας.
 Οι εγγυητές της ασφάλειας της αποστρατικοποιημένης Αυτόνομης Επαρχίας του Κοσόβου- κατά το σχέδιο -θα μπορούσαν να είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUROCORPS), ο Στρατός της Σερβίας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αλβανίας.
Το Βελιγράδι ζητά, επίσης, επιπρόσθετα κονδύλια από το σερβικό προϋπολογισμό για την Αυτόνομη Κοινότητα Σερβικών Δήμων στο Κόσοβο και εγγύηση της αυτονομίας στη βάση των υψηλότερων νόμων του Κοσόβου και με τη στήριξη των διεθνών αξιωματούχων. Προτείνει, επίσης, το διαχωρισμό του Κοσόβου σε μία σειρά περιφερειών, με την Αυτόνομη Κοινότητα Σερβικών Δήμων ν' αποτελεί ξεχωριστή περιφέρεια.
 Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτός από την αυτονομία των τεσσάρων δήμων στο βόρειο Κόσοβο, ζητείται επιπλέον αυτονομία για τους δήμους Γκρατσάνιτσα, Στρπτσε, Γκόρα καθώς και για άλλους με πλειοψηφούντα τον σερβικό πληθυσμό, καθώς και ειδικό καθεστώς για τους αγροτικούς θύλακες.
 Η πλατφόρμα αναφέρει ακόμη ότι σημείο έναρξης για τον καθορισμό της περιοχής η οποία θα απολαμβάνει αυτό το ειδικό καθεστώς, ιδιαίτερα εκτός των αστικών κέντρων, θα είναι η εθνοτική της δομή “πριν από την εθνοκάθαρση”, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται.
 Η αυτονομία αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει πραγματική δικαιοδοσία στους τομείς της παιδείας, της υγείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, των δημόσιων υπηρεσιών πληροφόρησης, της περιβαλλοντικής προστασίας, του αστικού σχεδιασμού, της γεωργίας, της δασοπονίας, της αλιείας, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, της οικονομικής πολιτικής, της δικαιοσύνης, των εσωτερικών υποθέσεων, του ορυκτού πλούτου κ.ο.κ.
 Μεταξύ άλλων, η πλατφόρμα προβλέπει ακόμη ότι η Αυτόνομη Κοινότητα Σερβικών Δήμων θα μπορεί ν' αποφασίσει ανεξάρτητα για τη χρήση των συμβόλων της (σημαία, ύμνος κ.λπ.) ενώ ο νόμος, σε επαρχιακό επίπεδο, είναι αυτός που θα ορίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τη χρήση των συμβόλων της επαρχίας.
 Η Αυτόνομη Κοινότητα Σερβικών Δήμων θα πρέπει, επίσης, να έχει το δικό της κοινοβούλιο και εκτελεστικό συμβούλιο που θα πρέπει να φέρει εις πέρας όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες.
 Η πλατφόρμα προβλέπει ακόμη μία ειδική σχέση ανάμεσα στη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και τους προσωρινούς, όπως αναφέρεται, θεσμούς του Κοσόβου, στη βάση της οποίας θα υπάρχουν διεθνείς εγγυήσεις για την περιουσία και τις δράσεις της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Κόσοβο.
Τα Βαλκάνια αποκτούν πάλι την ρευστότητα των αρχών της δεκαετίας του '90, όπου η Ελλάδα απώλεσε την ευκαιρία αύξησης της εδαφικής της κυριαρχίας μέχρι το Μοναστήρι το 1992-1993 (σχέδιο τεσσάρων Εθνών), αλλά και απώλεσε δικαιώματα της μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο...

Έκτακτο Παράρτημα: Νταβούτογλου: "Η «Μακεδονία» είναι το δεύτερο σπίτ...

Έκτακτο Παράρτημα: Νταβούτογλου: "Η «Μακεδονία» είναι το δεύτερο σπίτ...:
 σχόλιο Γ.Θ :  Σε λίγο καιρό, αχμέτ, που θα λειτουργήσουν οι Πνευματικοί Νόμοι θα το χάσεις... και μαζί με αυτό και το πρώτο σπίτι σου.....

Μια σωστοτατη τοποθετηση του Θαλασση!!
Μακαρι!!!!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

Εσύ τι θα επιλέξεις;

Έκτακτο Παράρτημα: ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...: Πραγματικά δεν γράφει, όπως δεν γράφει ότι κάποτε θα δημιουργηθεί μια Χριστιανική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο), που για 11 Αιώνες θα σκορπά το...

Έκτακτο Παράρτημα: Την Μετάνοια μας περιμένουν οι Στρατιές των Αγίων ...

Έκτακτο Παράρτημα: Την Μετάνοια μας περιμένουν οι Στρατιές των Αγίων ...:
 Τα σχέδια των ανόμων για την Ελλάδα, τη λεκάνη της Μεσογείου και τη Μ. Ανατολή Γιατί η Συρία και το Ιράν αποτελούν πρωταρχικό στόχο και γ...

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2012

Αδερφια ,Φιλοι και Φιλες.
Μετα απο απουσια επιστρεφω!!
Με την Χαρη το Θελημα και την Βοηθεια του Κυριου μας ευρισκωμαι στην Αθηνα!!
Τις τελευταιες Ημερες πολλα γραφονται περι των Προφητειων οτι ειναι μουφα...ψεμματα της ΝΤΠ..και αλλα..
Και εγω αρχισα να αμφιβαλλω!!
Αν και ολα δειχνουν οτι παμε για τον 3το ΠΟΛΕΜΟ!!
Αλλα..θα υπαρξει πραγματι??!! Αναλαμπη η κατευθειαν ο Επαρατος?
ΕΜΕΙΣ..ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!
ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΛΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!
ΕΓΩ 1ΤΟς ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ!!!
Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ!!!