Google+ Followers

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Έκτακτο Παράρτημα: Οι Τούρκοι ανακαινίζουν την Αγία Σοφία!

Έκτακτο Παράρτημα:
 Οι Τούρκοι ανακαινίζουν την Αγία Σοφία!:

 Γ.Θ :  Τι έλεγε ο Γέροντας;

Oı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, αμέσως μετά την ανακαίνιση η οποία είχε διαρκέσει 17 ολόκληρα χρόνια!
Ο αναπληρωτής διευθυντής του «Μουσείου της Αγίας Σοφίας» Χαγριουλάχ Τζενγκίζ μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, ανέφερε πως πολλά σημεία θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις «και σε Βυζαντινά σημεία αλλά και σε πολλά σημεία που είχαν προστεθεί επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»
«Αυτή τη στιγμή τα σημεία τα οποία έχουν πάθει μεγάλη ζημιά είναι η βόρεια, και δυτική πλευρά. Τα σχέδια της ανακαίνισης πήραν χρόνο να ετοιμαστούν και ξεκινάμε άμεσα» δηλώνει ο Τζενγκίζ.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως το έργο της ανακαίνισης της Αγίας Σοφίας θα διαρκέσει 600 ημέρες και θα κοστίσει περίπου 12 εκατομμύρια λίρες δηλαδή περίπου 5 εκατομμύρια Ευρώ.
«Δεν φοβόμαστε το κόστος καθώς προσπαθούμε να κρατήσουμε την Αγία Σοφία όρθια άλλα 1500 χρόνια καθώς η ιστορία της ξεκινά εδώ και 1500 χρόνια» αναφέρει ο Τζενγκίζ.

Ας ευχηθούμε οι παρεμβάσεις να μην μετατρέψουν τον βυζαντινό αυτό ναό, να μοιάζει ακόμη περισσότερο με τζαμί όπως είχε συμβεί με τις προηγούμενες παρεμβάσεις των Τούρκων.
Η προφητεια για τον ναο των Αγιων Αποστολων και τον ευσεβη βασιλια

(...) Γυρίζει τότε και βλέπει τον σταυρό να υψώνεται σαν με ολόχρυσα φτερά στη μέση της Πόλεως, εκπέμποντας φωτεινές ακτίνες.
Όταν χάθηκε από τα μάτια του, στάθηκε ο όσιος στη μέση της στοάς κοιτάζοντας προς το ναό των Αγίων Αποστόλων. Τον είδε όμως αλλαγμένο. Με εντολή του Θεού είχε γίνει πεντάτρουλλος σταυροειδής, μεγαλοπρεπής και στην ομορφιά ασυναγώνιστος. Στη μέση του ναού είδε τον Κύριο καθισμένο σε θρόνο, και γύρω Του να στέκονται Χερουβείμ και Σεραφείμ και όλη η στρατιά των επουρανίων δυνάμεων με φόβο και τρόμο. Άπλωσε τότε τα χέρια ο όσιος και φώναξε:
- "Μνήσθητί μου, Κύριε, εν τη Βασιλεία Σου".
Την ώρα εκείνη έπεσε σε έκσταση και προφήτευσε ότι θα ξανακτισθεί ο ναός από κάποιον ευσεβή βασιλιά, μεγαλύτερος και ωραιότερος, όπως ακριβώς τον είδε.


Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2012

"Όταν δείτε το χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη"!

"Όταν δείτε το χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη"!

ΑΠΟ ΤΟ:  DefenceNet.gr.

 
Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και αχρηστες. Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην "σκοτεινή" εποχή που μας επιφυλάσσουν "Σατανικά" κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).
Ο Πατροκοσμάς είπεν
"΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι". (Τι θα είναι κοντά;Μήπως μια γενική σύρραξη; Τι εννοεί από κάτω; Η Συρία είναι πιο κάτω από εμάς)
"΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε". (Προφανώς μια σύγκρουση στη Συρία ναμας πάρει "ξώφαλτσα", ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αμέσως επόμενη στα Δαρδανέλια, με εμπλοκή της Τουρκίας, από εκεί θα ξεκινήσει το κακό)

"Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη". (Άσπρη θάλασσα εννοείται η Μεσόγειος)
"Οταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στά ελληνικά νερά, τότε θάρθη".

Βλέπουμε ότι ως χιλιάρμενο μπορεί να εννοηθεί μια υπερσυγκέντρωση πλοίων, πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Συρία από Ρώσους, Αμερικάνους,Γάλλους, και Βρετανούς, και ότανόλους αυτούς τους βλέπουμε μαζί, υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία.
Ο Γέρων Παϊσιος συνεχίζει..
"Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.
Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. (Ηδη το Κουρδιστάν αποτελεί πραγματικότητα, μόνο οι Τούρκοι προσποποιούνται ότι δεν υπάρχει!)
Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία.(Αυτή είναι η περιβόητη προφητεία - παραλλαγή της προφητείας του Πατροκοσμά, όταν οι Τούρκοι αναμειχθούν ενάντια στα ρωσικά συμφέροντα θα το πληρώσουν "ακριβά"
"Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί." Δυστυχώς βλέπουμε Ρώσους και Ευρωπαίους (Δυτικούς) τον έναν απέναντι από τον άλλον.
"Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί."
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι η ώρα εκπλήρωσης των προφητειών, γιατί όπως είπε ο Πατροκοσμάς "Μετά τόν πόλεμο οι άνθρωποι θά τρέχουν μισή ώρα δρόμο, γιά νά βρίσκουν άνθρωπο καί νά τόν κάμουν αδελφό". 

Ο Β ΠΠ σε σύγκριση με αυτό θα μοιάζει με σενάριο που παίχτηκε με Playmobile.Η Παναγιά και ο Χριστός μαζί μας!!!!


ΗΛΘΕΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΨΑΛΟΥΜΕ !!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΜΩΝ..ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ!!


H FEMA έβγαλε προειδοποιητικά σποτάκια στην τηλεόραση προκειμένου να προετοιμάζετε ο κόσμος για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Να έχει Απόθεμα επάνω στα τρόφιμα, νερό και διάφορες προμήθειες!
Αυτό είναι ένα αποτ από την FEMA που νομίζω ότι ήταν σημαντικό να ανεβάσω. Υπάρχουν τόσο… πολλών ειδών καταστροφές που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή,που θα ήταν πολύ σοφό να προετοιμαστείτε για οτιδήποτε.
Σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες, οικονομική κατάρρευση, τυφώνες, δώστε εσείς το όνομα.
Βέβαια στην διαφήμιση δεν νομίζω να παρουσιάζεται να μιλάει για μια απλή φυσική καταστροφή.


Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ: "ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

"ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ":

 "ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"                                                                         ...

Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2012

PRAVDA !

Περίεργο δημοσίευμα της πραβδα: Το 2013 θα γίνει πόλεμος Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ με Τουρκία και διάλυση αυτής!

 

 Tο άρθρο της Pravda, το οποίο υπογράφει ο Stanislav Mishin,… έρχεται να ρίξει νερό στον μύλο της καταστροφικής χρονιάς. Τα όσα περιγράφει ίσως είναι ικανά να ρίξουν σε κατάθλιψη ανθρώπους που πιστεύουν πως βρισκόμαστε μπροστά στον όλεθρο, έναν σχεδιασμένο όλεθρο, που για άλλους φέρεται να σχεδιάστηκε από τη Νέα Τάξη, τους Illuminati (και ποιός ξέρει ποιούς ακόμη), για κάποιους άλλους πρόκειται να ζήσουμε σκηνές της Αποκάλυψης και της συντέλειας του κόσμου. Τέλος, υπάρχουν και οι ηπιότερες προσεγγίσεις, οι οποίες θέλουν το 2012 να είναι έτος -κομβικό σημείο- σημαντικών εξελίξεων, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικών πολέμων και ανείπωτων καταστροφών.

Ελλάδα
Η Ελλάδα θα διώξει από πάνω της την κυβέρνησή της μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέσο ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Θα είναι το πρώτο καθεστώς μαριονέτα της ΕΕ που θα ψάχνει ελικόπτερα στις ταράτσες. Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα επανεκκινήσει την εκτύπωση της δραχμής. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων.
Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια. Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας ασθενώς όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ.
Ρωσία
Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και επίσης θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας, even as the Bulgarian government falls to its own militar. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.
Εικόνες των νεκρών Ορθοδόξων Ελλήνων, από τουρκικές ακρότητες, θα οδηγήσουν τις μάζες στους δρόμους απαιτώντας την άμεση παρέμβαση. Τα Ηνωμένα Έθνη θα μπλοκαριστούν από το βέτο των ΗΠΑ / ΗΒ / Γαλλίας ,ακόμα και όταν Ρωσικά εθελοντές αρχίσουν να εισρέουν στα Βαλκάνια. Η Ρωσία θα αρχίσει να απειλεί την Τουρκία και το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε κλιμακωθεί γρήγορα σε εναέριες αψιμαχίες. Το ΝΑΤΟ θα ζωντανέψει, απειλώντας άμεσα τη Ρωσία να μην εμπλακεί. Η Ρωσία από αυτό το σημείο θα εντείνει την πολεμική της, με την Ουκρανία close at the hip (πιθανώς εννοεί με την Ουκρανία να αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί).
Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί κατευθείαν μέσα από τη Γεωργία, η οποία μετά από τέσσερις ημέρες της αντίστασης, θα καταρρεύσει. Η Τιφλίδα δεν θα πολιορκείται από σημαντικές δυνάμεις, αλλά περικυκλωμένη θα αναγκαστεί σε υποταγή, ενώ ο κύριος όγκος του στρατού θα κατευθύνεται προς την Τουρκία. Σε αυτό το σημείο η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας και το Αζερμπαϊτζάν στο πλευρό της Τουρκίας.
Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα υποστεί μια πλήρη ήττα, αποκομμένο από τις Βουλγαρικές βάσεις στήριξης, με μόνες εναπομείνασες της βάσει της Ρουμανίας. Αυτές θα καταστραφούν από Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα και πυραύλους. Πλοία του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων τα περισσότερα Αμερικάνικα θα βυθιστούν. Οι στρατιώτες (fighters) του ΝΑΤΟ θα κατατροπωθούν στο τέλος του εγχειρήματός τους (will also be confronted at the edge of their operability – η λέξη operability ούτε καν υπάρχει στο αγγλικό λεξικό αλλά μάλλον αυτό εννοεί) πάνω από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα. Αυτή η ήττα, και η είσοδος της Ουκρανίας στον πόλεμο στο πλευρό της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθεί από τους Γερμανούς ως λόγο για να αποτραβηχτεί και έτσι να συντρίψει το ΝΑΤΟ εκ των έσω.
Έως το τέλος του έτους, οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στο βόρειο Ισραήλ και θα αντιμετωπίζουν συνεχή ανταρτοπόλεμο από την Συρία. Θα έχουν χάσει το ανατολικό ήμισυ της χώρας τους από Αρμενικές και Κουρδικές δυνάμεις, ενώ η Ρωσία θα τους καταπατήσει φτάνοντας στα περίχωρα της Άγκυρας. (Οι Τούρκοι) Θα εξακολουθούν να κατέχουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχουν αποσυρθεί από την κεντρική Ελλάδα και θα είναι υπό συνεχή επίθεση από τα βόρεια από τις Ελληνικές, τις Σερβικές και τις Βουλγαρικές δυνάμεις. Επίσης, θα έχουν χάσει την Κύπρο από τις δυνάμεις της Νότιας Κύπρου και δεν θα μπορέσει να τις ανακτήσει λόγω των υπολοίπων μετώπων.
Η τελική καταστροφή της Τουρκίας, η Ρώσικη απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η κατάληψη της Άγκυρας, θα έρθουν το πρώτο εξάμηνο του 2013. Σε αυτό το σημείο, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την πλήρη διάλυσή της ως έθνος, που θα χωρίζεται σε τουλάχιστον 3, ίσως τέσσερα μέρη: Ελληνικό (Byzentine), Αρμενικό (Trebzon) και Κουρδικό, νότια και νοτιοανατολικά και ίσως και μια μικρότερη Βουλγαρική ζώνη στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας και ενός μέρους της βόρειας Θράκης.
Κύπρος
Η Κύπρος θα ξεπεράσει τον πόλεμο σχετικά εύκολα σε σύγκριση με την υπόλοιπη περιοχή. Η Νότια Κύπρος θα ξεκινήσει αμέσως μια επίθεση στην Βόρεια Κύπρο και με σκληρή μάχη θα διώξει τους Τούρκους μέσα σε μερικούς μήνες.
                                       ΤΟΥΡΚΙΑ!
Αυτό το έτος θα φέρει στην Τουρκία το τελευταίο της πόλεμο. …. Έως τα μέσα του 2013, η Τουρκία θα είναι στο κάδο των απορριμμάτων της ιστορίας, ένα νεκρό έθνος.

Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Π. ΑΝΤΥΠΑΣ- ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

                                   
Πατέρας Αντύπας: Θα δείτε πολλά θαύματα εκείνες τις 

μέρες... το χώμα θα το σταυρώνετε και θα γίνεται τροφή!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ!!

ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ.

                               ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!

ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ..
Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΘΑ ΙΟΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ Δ.ΒΑΤΑΤΖΗ!!

ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ!!


Η προφητεία για τον ναό των Αγίων Αποστόλων και τον ευσεβή βασιλιά.Επειδή η επιθυμία μας στο Έκτακτο Παράρτημα είναι να δούμε το θρυλικό ναό των Αγίων Αποστόλων να ανοικοδομείται κάποτε, ψάξαμε (συνεργάτες και αναγνώστες της διαδικτυακής αυτής προσπάθειας) τί έχουν πει και αν έχουν πει κάτι σχετικό οι Άγιοι της πίστης μας. Πραγματικά το αποτέλεσμα της έρευνας μάς εντυπωσίασε!

Υπενθυμίζω ότι ο ναός των Αγίων Αποστόλων χτίστηκε από τον Άγιο Κωνσταντίνο, τον πρώτο μας Αυτοκράτορα, και στη θέση του ο Ιουστινιανός και η Θεοδώρα έχτισαν μεγαλύτερο (σχεδόν όσο ο ναός της Αγίας Σοφίας). Οι εξερευνητικές αποστολές, που ο ίδιος ο πρώτος αυτοκράτορας έστελνε σε όλη την οικουμένη προς ανακάλυψη των ιερών λειψάνων των Αγίων Αποστόλων, απέφεραν την ανακάλυψη και μεταφορά τριών Αποστόλων στο μεγάλο ναό, που επιπλέον αποτελούσε το αυτοκρατορικό νεκροταφείο, καθώς και αυτό των πατριαρχών.
Κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453, ο ναός καταστράφηκε ολοκληρωτικά από φανατικούς δερβίσηδες, οι οποίοι με ρόπαλα και λοστούς κατέστρεφαν επί 14 ώρες το ναό. Αφού συνέθλιψαν τα ιερά λείψανα και τα οστά των αυτοκρατόρων, έριξαν τα υπολείμματα σε μια ασβεστοκάμινο.
Μέσα από το όραμα - προφητεία ενός μεγάλου Αγίου της Ορθοδοξίας μας, του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού, μαθαίνουμε για ένα περίεργο και εκπληκτικό συμβάν, που εξελίσσεται στον τέταρτο λόφο της Επτάλοφης Πόλης, όπου σήμερα στη θέση του ναού βρίσκεται το μιαρό τζαμί του πορθητή.
Διαβάζουμε από το βίο του Αγίου Ανδρέα*:

(...) Γυρίζει τότε και βλέπει τον σταυρό να υψώνεται σαν με ολόχρυσα φτερά στη μέση της Πόλεως, εκπέμποντας φωτεινές ακτίνες.
Όταν χάθηκε από τα μάτια του, στάθηκε ο όσιος στη μέση της στοάς κοιτάζοντας προς το ναό των Αγίων Αποστόλων. Τον είδε όμως αλλαγμένο. Με εντολή του Θεού είχε γίνει πεντάτρουλλος σταυροειδής, μεγαλοπρεπής και στην ομορφιά ασυναγώνιστος. Στη μέση του ναού είδε τον Κύριο καθισμένο σε θρόνο, και γύρω Του να στέκονται Χερουβείμ και Σεραφείμ και όλη η στρατιά των επουρανίων δυνάμεων με φόβο και τρόμο. Άπλωσε τότε τα χέρια ο όσιος και φώναξε:
- "Μνήσθητί μου, Κύριε, εν τη Βασιλεία Σου".
Την ώρα εκείνη έπεσε σε έκσταση και προφήτευσε ότι θα ξανακτισθεί ο ναός από κάποιον ευσεβή βασιλιά, μεγαλύτερος και ωραιότερος, όπως ακριβώς τον είδε.

Γ.Θ : Αν ψάξετε το βίο του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού, θα δείτε ότι έζησε επί αυτοκράτορος Λέοντος ΣΤ' του Σοφού. Η άποψη αυτή είναι η επικρατέστερη.
Παρόλα αυτά υπάρχει και η εκδοχή που υποστηρίζει ότι έζησε επί αυτοκράτορος Λέοντος Α' του Μακέλλη.
Η διχογνωμία αυτή έχει τεράστια σημασία, γιατί εάν ο Άγιος έζησε επί Λέοντος Α', τότε ο αναμενόμενος ευσεβής βασιλιάς, που θα ανοικοδομούσε το ναό των Αγίων Αποστόλων, είναι πιθανό να ήταν ο Ιουστινιανός.
Εάν όμως ο Άγιος έζησε στα χρόνια του Λέοντος ΣΤ' του Σοφού (μερικούς αιώνες μετά την ανοικοδόμηση του Ιουστινιανού), τότε αυτό σημαίνει ότι ο ευσεβής βασιλιάς, που θα ξανακτίσει το ναό, δεν έχει έρθει ακόμη.
Υπάρχουν πάντως επιστημονικές έρευνες, διδακτορικές διατριβές και κυρίως τα στοιχεία μέσα από τους συναξαριστές, που υποστηρίζουν ότι έζησε επί Λέοντος ΣΤ'.

Οι μόνες παρεμβάσεις, που έγιναν στον ναό μετά τη βασιλεία του Λέοντα ΣΤ' και πριν την ολική του καταστροφή, ήταν η προσθήκη αγάλματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ από τον Αυτοκράτορα Μιχαήλ Η' Παλαιολόγο και μια αναπαλαίωση από το Ανδρόνικο Β' Παλαιολόγο λίγο πριν την εγκατάλειψη και ερήμωσή του.
 

Επειδή δεν υπάρχουν σχέδια του ναού για το πως ακριβώς ήταν, ανακαλύψαμε τα σχέδια του πανομοιότυπου Βυζαντινού ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Έφεσο και σας τα παρουσιάζουμε με την ευχή κάποτε να χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμησή του...


                      

                     

                              

                            
   
                            

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ                               ΒΕΝΕΤΙΑ!!!!!!!!
                                                           


                                                         
             
                                                         
                                            ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΤΣΙ !!?????

                                                     


 

               Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ!!!!!             ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΥΡΑ                       ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ!!!!!!!!!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2012

Η αμαρτωλή κοσμοκρατορία που μολύνει τη Γη

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!!


Στην Αποκάλυψη επίσης έχουμε την περιγραφή της«μεγάλης_πόρνης_Βαβυλώνας», η οποία θα κυριαρχήσει επί των βασιλέων της Γης (Αποκ. ΙΔ΄8, ΙΖ΄1-5, 18). Κυρίως συμβολίζεται η παγκόσμια υπερδύναμη των εσχάτων ημερών, η «μεγάλη_πόλη» (ΙΖ΄18) που «πότισε όλα τα έθνη με το μεθυστικό κρασί της πορνείας της» (ΙΔ΄8, ΙΗ΄3) η οποία κάθεται κυριαρχικά (ΙΖ΄15). Μαζί της «πορνεύουν» οι ηγέτες της Γης και αυτή αποκτά εξουσιαστική δύναμη επάνω τους (ΙΖ΄18), ενώ οι αχόρταγοι έμποροι πλουτίζουν από τη χλιδή της ακολασίας της (ΙΗ΄3). Τα στοιχεία αυτά φωτογραφίζουν σαφώς τη σύγχρονη Αμερικανική Κοσμοκρατορία που μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο επιβλήθηκε οικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά στην υφήλιο. Η Αμερική (που χρησιμοποιείται για την επίτευξη της παγκόσμιας κυριαρχίας) είναι «πόρνη», γιατί με αισχρό τρόπο αντλεί και απομυζεί επί δεκαετίες τον πλούτο των ξένων λαών. Επίσης είναι «βασιλεύουσα_επί_των_βασιλέων_της_γης», καθώς στο άρμα της πολιτικής της επιρροής έχουν προσδεθεί πρωθυπουργοί και κυβερνήτες τόσων χωρών, που γαλουχούνται στα πανεπιστήμιά της και επιλέγονται για να την υπηρετούν από τις θέσεις της εξουσίας τους. Η Αμερική είναι καθισμένη επάνω σε λαούς, γιατί η παντοδυναμία του δολαρίου χτίστηκε με την καθυποταγή και εξαθλίωση λαών που καταληστεύθηκαν, άλλοτε με την συναίνεση των κυβερνήσεών τους και άλλοτε με πόλεμο εναντίον τους. Είναι το μόνο κράτος που διαφεύγει της δικαιοδοσίας του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, ενώ αποδεδειγμένα οδηγεί με ψευδείς προφάσεις το ΝΑΤΟ σε ανθρωποσφαγές. Επίσης είναι θρονιασμένη επάνω σε γλώσσες, καθώς η αγγλοαμερικανική γλώσσα επικράτησε αδιαμφισβήτητα ως διεθνής έναντι κάθε άλλης. Ως αφετηρία και μέσο για την παγκοσμιοποίηση ανήλθε στη κορυφή της παγκόσμιας οικονομίας, καθιερώνοντας διεθνώς το καπιταλιστικό πρότυπο της αμερικανικής ζωής. Πόλεμος διάλυσης των χριστιανικών αξιών! Οι ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν μεταπολεμικά και μέχρι σήμερα από τη σιωνιστική κεφαλαιοκρατία των Εβραίων ως όχημα για την επίτευξη της ενοποίησης του Κόσμου κάτω από τη δική τους εξουσία. Έτσι επιτράπηκε η αμερικανική οικονομική παντοδυναμία που κατέστησε την Αμερική μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη. Παράλληλα όμως, ξεκίνησε από την Αμερική μια παγκόσμια εκστρατεία αποδόμησης ιδεών και πεποιθήσεων για να αντικατασταθούν με άλλες. Η Αμερική ομοιάζει λοιπόν στην αρχαία Βαβυλώνα και ως τόπος μετοικεσίας του ισραηλιτικού λαού, αφού κατά τον 20ό αιώνα έγινε η έδρα της μεγαλύτερης εβραϊκής κοινότητας και του ισχυρότερου εβραϊκού λόμπυ παγκοσμίως. Το γεγονός ότι το σκοτεινό δίκτυο του Σιωνισμού δραστηριοποιήθηκε από νωρίς στους χώρους των ΜΜΕ, της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και μουσικών ακουσμάτων, έχει άμεση σχέση με την επιτηδευμένη διάλυση των χριστιανικών αξιών, που επιτεύχθηκε με τη βοήθεια αυτών των μέσων. Δεν είναι ασφαλώς τυχαίο το ότι το παραδοσιακό πρότυπο της χριστιανικής οικογένειας, η παρουσία προσωπικού Θεού, οι έννοιες του εκκλησιασμού, της προσευχής, απουσίαζαν εξ’ αρχής στα κόμικς και τα καρτούνς που απευθύνονται στα παιδιά και εξοβελίστηκαν σταδιακά από τον αμερικανικό κινηματογράφο και την τηλεόραση. [...]

bispan style="font-size:130%;"span style="color:#660000"ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΜΙΣΛΑΒ ΝΙΚΟΛΙΤΣ!/span/span/i/b

ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΜΙΣΛΑΒ ΝΙΚΟΛΙΤΣ!/Έκτακτο Παράρτημα: Ηνωμένα Έθνη: Προτείνουν την Κωνσταντινούπολη ως ν...

Έκτακτο Παράρτημα: Ηνωμένα Έθνη: Προτείνουν την Κωνσταντινούπολη ως ν...:

 Γ.Θ : Αλλού το πάει η νέα τάξη, αλλού θα τα οδηγήσει τα πράγματα ο Θεός... και χωρίς να το πολυκαταλάβουν θα συμβάλ λ ουν στην ίδρυση ε...

Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΩΝ-ΛΕΩΣ!!! ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΣΙΟΥ !!

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΛΘΕΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ! ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΕΞΗΛΘΕΝ ΤΗΣ ΘΗΚΗΣ!!!
ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΙΣ!!!!! STAATSISNO GREXIT KOMMT !!!!

Θα πάρουν κι άλλα μέτρα


«Θα πάρουν κι άλλα μέτρα... Αυτά δεν ήταν τα τελευταία...»


«Γέροντα είδες που ψηφίσανε τα μέτρα; Είναι τρελοί;»
«Κάτσε να δεις! Θα πάρουν κι άλλα μέτρα... Αυτά δεν ήταν τα τελευταία...»
«Σοβαρά μιλάς; Τι θα κάνουμε;»
«Έχει ο Θεός, πουλάκι μου...Μην στενοχωριέσαι... Να προσεύχεσαι! Να προσεύχεσαι, όλα αυτά που περιμένουμε να γίνουν, να έρθουν γρήγορα και να τελειώσουν γρήγορα, να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος...»

Το 1/3 των Τούρκων που θα γίνουν Χριστιανοί αρχίζει να φανερώνεται


Αλεβήτες: Oι χαμένοι χριστιανοί της Μικράς Ασίας!


«Σκάνδαλο η ιστορία των Αλεβητών». Το βιβλίο αυτό, περιγράφοντας την ιστορία των Αλεβητών, υποστηρίζει ότι οι Αλεβήτες της Τουρκίας είναι στην πραγματικότητα οι χαμένοι χριστιανοί της Μικράς Ασίας, ένα πραγματικά μεγάλο ιστορικό πρόβλημα στο οποίο όμως η σύγχρονη επίσημη Τουρκία αποφεύγει συστηματικά να δώσει πειστικές απαντήσεις. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, οι Αλεβήτες αποτελούν το χαμένο χριστιανικό ποίμνιο της Μικράς Ασίας που χάθηκε μετά την επικράτηση των Οθωμανών και ότι σε πολλές περιπτώσεις τα θρησκευτικά κέντρα των Αλεβητών έχουν κτιστεί πάνω σε χριστιανικές εκκλησιές. Ο Çınar φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι όλοι οι Γέροντες, (Ντεντέδες), των Αλεβητων δεν είναι παρά χριστιανοί που θέλοντας να αποφύγουν ..... τον δια της βίας εξισλαμισμό, κατέφυγαν στην δημιουργία μιας ισλαμικής αίρεσης με πολλά χριστιανικά στοιχεία. Ακόμα και στο μεγάλο θρησκευτικό κέντρο των Αλεβητών, το Χατζή Μπεκτάς της Καππαδοκίας, αποδίδει χριστιανική, ακόμα και αρχαιοελληνική προέλευση, κάνοντας λόγο για ύπαρξη στο ίδιο σημείο παλαιότερο ναό του Δια και στην συνέχεια χριστιανικής μονής. Μέχρι και τον απόστολο Παύλο, τον ιδρυτή, όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά, της χριστιανικής εκκλησίας της Μακεδονίας, ταυτίζει με τον μεγάλο πνευματικό ηγέτη των Αλεβητών, που δεν είναι άλλο από τον Pir Sultan Abdal. Ο Τούρκος συγγραφέας επικαλείται ακόμα και τα συγγράμματα του γνωστού Τούρκου περιηγητή της οθωμανικής αυτοκρατορίας, Εβλιγιά Τσελεμπί, για να υποστηρίξει ότι ήταν καθοριστικές οι επιδράσεις του αποστόλου Πέτρου, του απόστολου Ματθαίου από την Ούρφα της νοτιοανατολικής Μικράς Ασίας, ακόμα και της αυτοκράτειρας Άννας Κομνηνής, στους πιστούς, μετέπειτα Αλεβήτες, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά σε ένα μεγάλο ιστορικό σκάνδαλο για τους σημερινούς Αλεβήτες της σύγχρονης Τουρκίας. Όπως είναι φυσικό το βιβλίο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά το έντονο πρόβλημα των Αλεβητών, που εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» για την συνοχή της Τουρκίας. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια ένεκα της μεγάλης ανόδου του πολιτικού Ισλάμ και των Σουνιτών στην Τουρκία, το ζήτημα της θρησκευτικής μειονότητας των Αλεβιτών έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή πολιτική σημασία. Η πρόσφατη απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης, στις 10 Ιουλίου 2012, για άλλη μια φορά να μην αναγνωρίσει τα «Cem Evleri», δηλαδή τα θρησκευτικά κέντρα των Αλενβητών, επέτεινε το πρόβλημα αυτό. Το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κάνεις ότι η μειονότητα των Αλεβητών φτάνει μέχρι και τα 20 εκατομμύρια και αποτελεί μια ακόμα «πυριτιδαποθήκη» στα θεμέλια της σύγχρονης Τουρκίας. Η αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια είναι ότι οι Αλεβήτες εμφανίστηκαν σε μια περιοχή στην βορειοανατολική Καππαδοκία, όπου υπήρχε πυκνός ελληνορθόδοξος χριστιανικός πληθυσμός. Πολλά χριστιανικά στοιχεία που υπάρχουν στους Αλεβήτες δίνουν πραγματικά ερείσματα σε όσους υποστηρίζουν την εκδοχή περί χαμένης χριστιανικής τους ταυτότητας. Οι Αλεβητες πίστευουν στον άγιο Γεώργιο, ενώ στα μοναστήρια τους γίνονταν εξομολόγηση των νέων μελών και μετά την εξομολόγηση τους έδιναν να ποιούν κρασί και να φάνε ψωμί και τυρί. Οι «μοναχοί» τους είχαν εφαρμόσει την αγαμία και σε πολλά σημεία θύμιζαν χριστιανικά ορθόδοξα μοναστήρια. Οι δοξασίες τους έχουν πολλά κοινά στοιχεία με την ορθόδοξη χριστιανική παρουσία στην Μικρά Ασία και για τον λόγο αυτό προσέλκυσαν από νωρίς χιλιάδες χριστιανούς ελληνορθόδοξους στις τάξεις τους. Μια μοναδική τελετουργία που είχαν και που μας θύμιζε τον Μυστικό Δείπνο, ήταν η αλεβητική παράδοση του τελετουργικού δείπνου. Οι γυναίκες διατηρήσαν το καθεστώς της ελευθερίας και της ισότητας με τους άντρες, κάτι που υπήρχε από την αρχαία εποχή στον ελληνισμό της Μικρας Ασίας. Ακόμα και Οθωμανοί ιστορικοί, όπως οι Γιακούμπ και Χασλούκ, έχουν τονίσει ότι ο Αλεβητισμός οφείλει πάρα πολλά από τις δοξασίες του στις χριστιανικές δοξασίες και τελετές των κατοίκων της Μικράς Ασίας. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η αλεβητική δοξασία για την Αγία Τριάδα που έφερε ακόμα πιο κοντά τους Αλεβήτες στον ελληνορθόδοξο χριστιανισμό της Μικράς Ασίας. Η Ενότητα του Θεού, του Μωάμεθ, και του προφήτη Αλί, ήταν η αλεβητική έκδοση της Αγίας Τριάδας. Αλλά οι ελληνορθόδοξες επιδράσεις εκδηλώνονταν και με άλλους τρόπους, όπως η εγκατάσταση προσκυνημάτων σε προσκυνήματα ή τοποθεσίες όπου οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί τις θεωρούσαν ιερές και μέχρι σήμερα είναι τόποι προσκυνήματος των Αλεβητών. Σίγουρα το πρόβλημα αυτό, της πραγματικής ταυτότητας των Αλεβητων που απασχολεί κατά καιρούς έντονα την σημερινή Τουρκία, είναι και αυτό άλλος ένας «κρίκος» στην αλυσίδα των προβλημάτων ταυτότητας που δημιουργούν τριγμούς, ενίοτε και «σεισμικές δονήσεις», στο σύγχρονο τουρκικό κατεστημένο. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΥΦΕΣΙΣ ΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

                                          Η ύφεση της Γερμανίας!

                                                            


Ανοιχτά μιλούν πλέον οι αναλυτές για την άμεση απειλή ύφεσης της μεγαλύτερης οικονομικής δύναμης της ευρωζώνης.
Δεν αποκλείεται το επόμενο θύμα της ευρωπαϊκής κρίσης να είναι η Γερμανία, καθώς τα τελευταία στοιχεία από την οικονομία της δείχνουν ότι οι εξαγωγές του Σεπτεμβρίου υποχώρησαν με τον ταχύτερο ρυθμό από το Δεκέμβριο του 2011, ενώ ο τομείς των κατασκευών και των υπηρεσιών υποχώρησαν τον Οκτώβριο για έκτο συνεχόμενο μήνα.
Πτώση σημείωσε και η βιομηχανική παραγωγή, ενώ τα μόνα θετικά στοιχεία ήρθαν από τον τομέα των λιανικών πωλήσεων.
Η κυβέρνηση αναμένει μικρή ενίσχυση 0,8% του ΑΕΠ για το 2013, την ώρα που οι αναλυτές εκτιμούν ότι στο τρίτο τρίμηνο του έτους η ανάπτυξη θα είναι οριακή, μόλις στο 0,2% του ΑΕΠ.
Όπως αναφέρουν ειδικοί αναλυτές, «τα στοιχεία δείχνουν καθαρά ότι παρά θα πολύ δυνατά θεμελιώδη, η Γερμανία επηρεάζεται από την παγκόσμια οικονομία» και φυσικά από την ευρωπαϊκή κρίση.
Ο ίδιος ο Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι η Γερμανία δεν είναι πλέον προστατευμένη από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.
Ενδεικτική είναι και η εικόνα από τα εταιρικά αποτελέσματα, με πολύ μεγάλες επιχειρήσεις να ανακοινώνουν ανησυχητική μείωση των κερδών τους.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, δίχως αμφιβολία η ισχυρότερη γυναίκα στον πλανήτη, έχει καταφέρει να οχυρώσει εδώ και καιρό τη Γερμανία από την επέκταση της κρίσης, όμως πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει να ανησυχεί, καθώς τα μειωμένα εταιρικά κέρδη είναι πολύ πιθανό να φέρουν απολύσεις και αύξηση της ανεργίας.
Εν όψει εκλογών το Σεπτέμβριο του 2013, η Μέρκελ έδωσε παροχές: αύξησε τα επιδόματα και έδωσε επιπλέον χρήματα για τα γονικά επιδόματα, όμως οι αναλυτές ανησυχούν ότι ο μεγάλος «χρηματοδότης» της ευρωζώνης θα παρασυρθεί από τη βαριά ύφεση που θα πλήξει ολόκληρη την περιοχή.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΛΗΣΙΣ ..ΔΕΝ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΗΞΗ.
ΦΥΣΙΚΩΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΕΙ ΠΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ..
ΟΜΩΣ..
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!
ΚΑΙ ΑΠΕΥΧΩΜΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ!!